Fakta o manželství Pitta a Jolie. Každý seděl v jiném hotelovém pokoji a pili

28. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Angelina Jolie, Brad Pitt. (Foto: Shutterstock)

Když fešný Brad Pitt opustil Jennifer Aniston a vzal si za manželku svou hereckou kolegyni Angelinu Jolie, do které se zamiloval při natáčení filmu Pan a paní Smithovi, vypadalo to, že jsou pro sebe jako stvoření a jejich láska bude trvat navždy. Po rozvod ale vyplouvá na povrch, že jejich manželství nebylo tak idylické, jak se mohlo zdát. Informuje o tom Blesk.

Děti

Jedním z hlavních důvodů rozpadu jejich manželství byly podle všeho děti. Ti totiž vládly domu. Prvním Angelininým dítětem byl adoptovaný kluk z Kambodži, kde v roce 2002 natáčela film Tomb Raider a odkud si malého Maddoxe odvezla. Ten již v útlém věku projevoval velký zájem o zbraně. Angelina ho v tom ráda podporovala. I ona sama si prý koupila svou první dýku, když jí bylo 11 let.

Otec Angeliny

Otec Angeliny prohlásil o své dceři, že nikdy nebyla normální. Řekl to po tom, co adoptovala již zmíněného Maddoxe a radil jí, aby vyhledala odbornou pomoc. Nikdy spolu však prý neměli dobrý vztah. Po tom, co se její rodiče rozvedli, protože její matku otec podváděl, neplatil pořádně alimenty. Když pak v roce 2007 její matka zemřela, herečka se rozhodla nemít své děti, jen je adoptovat. V tom ji její manžel podporoval, ale i tak ji přesvědčil, aby měli i svoje biologické dítě.

První problémy

Celá rodina hodně cestovala a často bydleli po hotelích kvůli práci. Když si ale Angelina pronajala apartmá v hotelu v LA, přestože bydleli v Hollywoodu a chodila tam plakat, když byla její máma nemocná, Pittovi se nelíbil nedostatek pozornosti a začal pít.

Neměli nic společného

Jedna ze zaměstnankyň hotelu tvrdila, že už v roce 2010 měli oddělené ložnice a spolu neměli skoro nic společného. Angelina byla v jednom pokoji a pila víno a Brad byl v jiném pokoji pil pivo.

Výchova bez pravidel

Děti prý nikdo nevedl k tomu, aby si nacházeli přátele. Neplatila žádná pravidla a děti si mohly dělat co chtěly. Maddox například jednu dobu mluvil francouzsky, ač kromě matky a bratra Paxe měli všichni s tímto jazykem problém. Shiloh zase odmítala jednu dobu odpovídat těm, kteří ji neoslovili Johne.

Velká spotřeba chův

Chování dětí vedlo k tomu, že od nich utíkaly zděšené chůvy, kterým se zřejmě rodinný styl nezamlouval. Jedna z chův prý skončila kvůli tomu, že děti trvaly na pizze nebo čokoládě ke snídani. Podle zdrojů Daily Mailu se počet chův pohyboval mezi šesti a devíti, přičemž každá měla jedno z dětí jako svou klíčovou odpovědnost. Jeden ze zasvěcených navíc prozradil, že chůvy se každého půl roku u dětí střídaly, aby mezi nimi nevzniklo příliš silné citové pouto.

Děti po rozvodu

Po tom, co se Brad a Angelina rozvedly, musely děti navštěvovat terapeuta a nyní pendlují mezi tátou a mámou. Děti jsou v primární péči Jolieové, Pitt je vídá na určitý počet hodin ve školní den a každý druhý den o víkendech a svátcích. Soud musel například řešit to, že Pitt chtěl mít čísla svých dětí, aby s nimi mohl mluvit bez toho, aniž by do toho jejich matka zasahovala.

Se Shiloh má Brad silné pouto a zdá se, že jeho krásná dcera mu dělá samou radost. Konečně totiž sekla s image chlapce a rozkvetla v krásnou mladou ženou s vášní pro tanec a hudbu. Naprosto odlišný má ale být vztah Pitta se synem Maddoxem, který měl být přímým účastníkem osudné hádky na palubě jejich letadla. Dokonce měl svou milovanou matku bránit před útokem a později měl i prohlásit, že se necítí být Bradovým synem.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme