FOTO: To je krasavec! Hrdá máma Monika Absolonová zaplavuje sítě fotkami miminka

11. ledna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / Monika Absolonová

Zpěvačka, herečka a moderátorka Monika Absolonová (42) je opravdu hrdá máma a nebojí se svými dětmi pochlubit před celým světem. Od té doby, co se jí narodil druhý syn Matouš (2 měsíce) uveřejňuje vedle snímků staršího Tadeáše (3 roky) pravidelně i fotky miminka. A to roste jako z vody!

Monika Absolonová nedávno přivedla na svět již druhého syna a oběma dětmi je naprosto unesená. Svou lásku a hrdost se nebojí dát najevo na sociálních sítích, a tak mohou fanoušci pozorovat vývoj miminka v reálném čase.

“Matoušovi jsou dnes 2 měsíce. Ať jsi dál šťastný a zdravý, prďolíne náš! Představte si, že velikost 62 cm už je mu jen tak tak! A to jsem myslela, že bude menší, než Táďa! Abychom se jednou nedivili. Miluju je!” napsala zpěvačka 10. ledna na Instagram a doplnila text fotkou rozesmátého miminka.

Poprvé svého novorozeného synka představila fanouškům již den po narození. “Krásnou neděli! Dovolte, abych se Vám představil… Jsem Matouš Horna (2962 g a 49 cm). Narodil jsem se včera ve Fakultní Nemocnici Královské Vinohrady pod vedením pana Mudr. Vlka. Moc děkuju jemu a celému jeho týmu za profesionalitu, péči a lidský přístup. Já i mamka jsme v pořádku, taťka s rodinou a kamarádama slavil a možná ještě slaví a brácha velkej / Tadeáš asi spí… Jsem na všechno a všechny moc zvědavý,” objevilo se 11. listopadu na jejím profilu spolu se snímkem z porodnice.

 

Jen o den později přibyl další text. “Krásné pondělí! Moc Vám všem děkujeme za krásná přání! Myslím, že pokud by měla Matouškovi (pořád mu říkám Táďo) do života připlout aspoň setina pozitivní energie, kterou jste mu poslali, tak bude na světě opravdu hodně dlouho a navíc zdravý a šťastný! To si pro něj přeju ze všeho nejvíc! Moc děkuju!” vzkázala všem svým fanouškům a blízkým a doplnila zmínku o tom, jak s miminkem vychází jeho starší bráška.

View this post on Instagram

Krasne pondeli!!! Moc Vam vsem dekujeme za krasna prani!!! Myslim, ze pokud by mela Matouskovi❤️( porad mu rikam Tado??????) do zivota priplout aspon setina pozitivni energie, kterou jste mu poslali, tak bude na svete opravdu hodne dlouho a navic zdravy a stastny!!!???✊?to si pro nej preju ze vseho nejvic!!! Moc dekuju!!! Puvodne jsem chtela vyfotit Matousovu nozicku, protoze je to ted modni. Ale zjistila jsem, ze mi to prijde daleko intimnejsi nez treba tahle fotka( kryje se takhle sam??), protoze podle nosa poznas kosa a podle nohy taky…???a Matous ma nohu… to byste koukali????nechci odhanet napadnice vidlema!???miluju ho trpaslicka❤️❤️❤️a Tada to, ze ma brachu proziva asi takhle/ moje mamka se ptala po prvni navsteve: Tak co bracha, co delal? A Tada: Matous ? Dobry kadil a rval?????hezky tyden Vam vsem?

A post shared by Monika Absolonova (@monika_absolonova) on

Celebrity - další články

Doporučujeme