Frontman kapely Mirai oslavil narozeniny koncertem. Fanoušci byli z vystoupení nadšení

13. srpna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Mirai. (Foto: se souhlasem Ondřej Pýcha)

Mirai Navrátil, frontman kapely Mirai, oslavil ve středu 11. srpna poslední dvacátnické narozeniny. V ten den společně s kapelou měli koncert v pražském Bráníku, který pojali jako jednu velkou oslavu. Fanoušci se tak dočkali velké show, kde nechyběly světelné ani ohňové triky.

Kapela Mirai je známá tím, že má spoustu fanynek a dokonce jejího frontmana na podzim uvidíme i v nové řadě taneční soutěže StarDance. K devětadvacátým narozeninám tak dostal nejlepší dárek, a to pohled na nadšené fanoušky, kteří si koncert užívali. Mám práci snů, super kámoše, holku, na co sáhnu, to se mi daří, možná i nějaký drobný, ale čím dál tím, víc mám pocit, že cesta za štěstím je ještě trochu jiná kapitola,” napsal Mirai na svůj instagramový profil.

View this post on Instagram

A post shared by Mirai Navrátil (@mirainavratil)

Na vystoupení nechyběla bohatá show se světelnými a ohňovými efekty. V jeden moment se frontman dokonce plavil na nafukovací jahodě v publiku.”Takhle vypadala včerejší plavba našeho oslavence! Praho, byli jste skvělí,” napsala na svůj Instagram kapela Mirai.

View this post on Instagram

A post shared by Mirai (@miraimusic)

Také organizátoři si pro zpěváka připravili malé překvapení.V zákulisí na něj podle deníku Blesk čekalo bohaté pohoštění a slavnostní výzdoba. Kamarádi a kolegové mu pak písničkou popřáli hodně štěstí a zdraví.

Celebrity - další články

Doporučujeme