Gabriela Koukalová má nový objev! Podívejte se, jak jí to s Milošem sluší

2. února 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Gabriela Koukalová se svou novou láskou Milošem. (Foto: Instagram showtime_cnnprima)

Moderátorka a bývalá biatlonistka, Gabriela Koukalová (31), se v pořadu Showtime na Tv Prima pochlubila novým přítelem. Také dodala, že s ním už delší dobu bydlí a ze zveřejněných fotografií jde vidět, že po boku milovaného Miloše jen září.

Nejprve o vztahu informovali na Instagramu stránky pořadu Showtime. Pro který také Gabriela poskytla rozhovor. Následně se vyjádřila i na svém profilu.

View this post on Instagram

A post shared by SHOWTIME (@showtime_cnnprima)

“Co na to říct. Pěkně si nás ti novináři dnes dali. V téhle malé zemi se spousta věcí ví i dřív než se stanou. V tomto případě je to ale pravda. Rozhodla jsem se hodit nezdary za hlavu a jít dál. Mám chlapce z Berouna a je to sympaťák. Víc prozradím už za malou chvíli,” napsala na Instagram Koukalová.

Z fotek je zjevné, že po boku Miloše bývalá biatlonistka jen září. “Známe se již několik let, protože jsme spolu hodně blízcí přátelé,”řekla Primě moderátorka. Přítel je podle Gábiny empatický, naslouchá a umí vařit, což mu nahnalo plusové body. “Já miluju jídlo. Tím si mě hodně dostal,”dodala v rozhovoru.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Koukalova (@gabrielakoukalova)

Od rozvodu uplynuly čtyři měsíce

Jsou to teprve čtyři měsíce, co se Koukalová rozvedla s manželem Petrem Koukalem. Bohužel aktuálně mezi sebou nemají dobré vztahy. Myslím, že čím delší čas uplynul od rozvodu, tak jsem v podstatě víc a víc zklamaná. Pořád jsem věřila, že se dokážeme domluvit jako dospělí lidé, ale teď z toho mám pocit, dokonce je mi až nepříjemné, že jsou zpochybňovány moje sportovní úspěchy, ocenění. Dospělo to do takové fáze, že si oba dva musíme brát právního zástupce. Takže v klidu to asi moc neproběhne,”  dodala pro pořad Showtime bývalá biatlonistka.

Celebrity - další články

Doporučujeme