Hanka Kynychová zareagovala na kritiku: Přibrala jsem kvůli koronaviru, komu se nelíbím, ať mě nesleduje

9. února 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Na cvičitelku se snesla vlna kritiky kvůli její postavě. Foto: Instagram / hankakynychova

Hanka Kynychová (52) se netají tím, že má své tělo ráda a taky o něj náležitě pečuje. Když ale v poslední době začala sociální sítě zásobovat odvážnými snímky z jejího oblíbeného saunování, někteří sledující začali ostře rýpat do její postavy. Pro všechny kritiky má ale Kynychová jednoduchý vzkaz: po padesátce se tělo zkrátka mění.

Hanka Kynychová rozhodně patří mezi nejznámější tváře českého cvičení. Stejně jako pro její kolegy byla i pro ni koronakrize velkou ranou, která jí pořádně zkomplikovala živobytí. Tisíce svých věrných fanoušků tak alespoň na instagramu zásobuje pravidelnými příspěvky.

V poslední době čím dál častěji neváhá zveřejnit ani ty poněkud odvážné, například ze svého milovaného saunování. Právě kvůli odhaleným fotkám se jí ale dostalo drsné kritiky.

Tělo se mění

“Poslední dobou dostávám dotazy, jak je možné, že když jsem cvičitelka, tak mám špíček na břiše,”svěřila se v pátek na svém Instagramu, když sdílela další fotku ze sauny. “V první řadě bych chtěla říct, že mi za dva měsíce bude 53 let a po padesátce se ženám postava mění, ať chtějí, nebo nechtějí. A já jsem se rozhodla, že se ve svém věku nebudu trápit,” vzkázala Kynychová všem kritikům.

View this post on Instagram

A post shared by Hanka Kynychova (@hankakynychova)

“Vnitřní metabolismus těla se zpomaluje. Proto je třeba jevy přírody přijmout, ale zároveň je mít pod kontrolou. Do svých 52 let jsem si držela váhu 57 kg, ale díky koronaviru, kdy se musím hýbat méně, jsem přibrala tři kila a moje váha ukazuje 60 kg.Hýbu se méně, protože je moje fitko zavřené, takže místo tří lekcí za den a několika osobních tréninků mám jen jednu online lekci. Což je pro moje tělo málo, i když si hlídám stravu,” přiznala a dodala, že mnoho hodin denně navíc prosedí se svými dcerami nad učením kvůli distanční výuce. “Ano, mohla bych se místo toho věnovat pohybu, ale já se raději věnuji svým dětem,” uvedla.

Liposukci bych nikdy nepodstoupila

Kynychová přiznala, že si svá tři kila nijak nevyčítá. Je totiž přesvědčená, že jakmile se všechno zase vrátí do normálu a ona začne cvičit tak, jak je zvyklá, snadno je shodí. “Ale i kdyby mi zůstaly, tak se s nimi smířím. Celoživotně si nelze držet postavu jako ve dvaceti, pokud na to jdete jen přirozenou cestou. Tělo má zkrátka svoje limity,” vzkázala haterům.

“Já jsem se sice nikdy nebránila plastickým úpravám jakou jsou prsa nebo nějaké drobné úpravy v obličeji, ale liposukce je něco, co bych jako cvičitelka nikdy nepodstoupila. Chci být v tomto směru opravdová a autentická,” svěřila se. Všem, kterým se její tělo nelíbí, ještě připomněla, že ji na sítích sledovat nemusí.

Foto: Instagram / hankakynychova

Celebrity - další články

Doporučujeme