Herec Jakub Prachař jako nová hvězda utajovaného projektu TV Prima

26. května 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herec a moderátor Jakub Prachař. (Foto: ČTK)

Televize Prima podle informací deníku Blesk točí nový seriál. V novém snímku by měli hrát herci Jakub Prachař, Petr Vaněk, Filip Kaňkovský a herečka Sara Sandeva. Televize Prima se zatím k projektu odmítla vyjádřit.

Že by náhrada za končící Slunečnou? Prachař se společně s Filipem Kaňkovským, Petrem VaňkemSárou Sandevou pustili do natáčení nového seriálu pro televizi Prima. Postupně zveřejňují fanouškům fotografie z natáčení na svých sociálních sítích.

View this post on Instagram

A post shared by Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Tak to po letech vyšlo a točí se. Mám pocit, že jsem to všechno trochu zapomněl, ale vzhledem k tomu, že hrát jsem neuměl nikdy, tak nepoznáte rozdíl,” napsal k fotografii na Instagram Prachař. Aktuálně štáb točí v pražských Holešovicích.

View this post on Instagram

A post shared by Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Poté zavtipkoval a napsal. Smrtonostná past 6.” K tomu zveřejnil společnou fotku s kolegy. Nechybí na ní herečka Sandeva nebo herci VaněkKaňkovský, který na svém Instagramu také potvrdil, že společně natáčí.

View this post on Instagram

A post shared by Filip Kaňkovský (@filip.kankovsky)

Zatím se k tomu nebudeme vyjadřovat. Podrobnosti se včas dozvíte,” uvedla TV Prima pro deník Blesk. Podle Informací serveru Super.cz by mělo jít o detektivku s Prachařem jako hlavní hvězdou a Sandevou v roli jeho partnerky. V minulosti už Jakub hrál na stejné televizní stanici v humorném seriálu Ohnivý kuře a patří také ke kapitánům oblíbené vědomostní soutěže Máme rádi Česko.

View this post on Instagram

A post shared by Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Celebrity - další články

Doporučujeme