Herec Josef Zíma opět ve společnosti! Nenechal si ujít křest kalendáře moderátora Cibulky

26. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herec a zpěvák Josef Zíma. (Foto: Frekvence 1)

Křest kalendáře moderátora Aleše Cibulky si nenechal ujít herec a král dechovky Josef Zíma. Ve společnosti se objevil po delší době, jelikož ho dlouhodobě trápí problémy pohybového ústrojí. Přesto sršel energií a s kamarády se skvěle bavil. S informací přišel server Super.cz.

Pepíčka Zímu jsem vůbec nemusel přemlouvat. Je pravidelný host všech mých pořadů a já si toho neskutečně vážím, protože jsme toho zažili už opravdu hodně,” uvedl pro Super.cz Cibulka. Bylo tak jasné, že na čtrnáctém křtu nemohla tato legenda chybět.

Cibulka si se Zímou často telefonuje. “Vždy když mu telefonuji, tak pookřeje. Dokonce si vzpomínám na křest před čtyřmi lety, kdy jsem ho zval, ale on byl na zájezdu a vracel se z velké dálky. Nevěděl, zda to zvládne, ale kolem půlnoci se rozrazily dveře a v nich Pepíček s tím, že se mu nechtělo být doma, vzal si taxi a přijel,” popsal se smíchem serveru moderátor.

Herec se na akci výborně bavil. Nepohrdnul dobrým jídlem a pitím. Neustále byl obklopen známými tvářemi. Je tak jasné, že si slavnostní večer moc užil.

Celebrity - další články

Doporučujeme