Herečka Jiřina Bohdalová zrušila účast na StarDance i v divadle. Důvodem byly potíže po očkování

25. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Jiřina Bohdalová. (Foto: se souhlasem Jiřina Bohdalová)

Herečka Jiřina Bohdalová zrušila v sobotu účast na přímém přenosu StarDance a v neděli nedošla ani na představení Pánský klub v Divadle Na Jezerce. Podle informací deníku Blesk v posledních dnech podstoupila třetí dávku očkování proti koronaviru a necítila se dobře.

Právě Jiřina Bohdalová byla jedna z mnoha, která sama projevila zájem, aby na StarDance mohla usednout v publiku jako host. Bohužel z původního plánu nakonec sešlo. Počítali jsme s ní. Ale nakonec se kvůli nemoci omluvila,” uvedl pro Blesk PR manažer taneční soutěže Daniel Maršalík.

Podle informací Blesku herečka byla na třetí dávce očkování proti koronaviru a zřejmě to způsobilo zdravotní potíže, kvůli kterých se nemohla slavnostního večera zúčastnit. Byla nucena zrušit i účast na nedělním představení Pánský klub v domovském Divadle Na Jezerce.

Podle posledních informací by se Jiřinka měla objevit už v pondělí večer v představení Gin Game. Dnes večer hrajeme v plném obsazení, přesně tak, jak je uvedeno v programu,” sdělila Frekvenci 1 mluvčí Divadla Na Jezerce Nikola Hrklová.

Celebrity - další články

Doporučujeme