Herec Miroslav Etzler už je z nemocnice doma. Měl jsem štěstí, vzkazuje fanouškům

23. prosince 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Miroslav Etzler. (Foto: se souhlasem M. Etzler)

Herec Miroslav Etzler už je z nemocnice, kde byl měsíc hospitalizovaný kvůli covidu-19, doma. Teď poslal všem lidem dojemný a hlavně děkovný vzkaz. Ten sdílel na svém instagramu.

Tak jsem měl štěstí! Velké štěstí! Určitě na podporu své partnerky Heleny Bartalošové a úžasného Sama. Na podporu přátel. Na skvělou péči týmů lékařů a veškerého zdravotního personálu v nemocnici v České Lípě, kde jsem byl prakticky celý měsíc, ale o tom jindy,” napsal na úvod příspěvku Etzler. Herec poslední měsíc strávil na jednotce intenzivní péče, kde bojoval s těžkým průběhem koronaviru.

Naštěstí vše dobře dopadlo, herce pustili lékaři v úterý domů a on se může opět radovat z maličkostí všedních dní.Tady chci z celé své podstaty poděkovat Vám. Nikdy bych nevěřil, že je možné na sociální síti být tolik podporován. Dostávat tolik neuvěřitelně pozitivních a motivačních zpráv. I díky nim jsem doma, uvedl a dodal, že ještě není úplně fit.

View this post on Instagram

A post shared by mireketzler (@mireketzler)

“Nejsem sice zdravý, plíce budou bojovat ještě dlouho, ale bez kyslíku to snad už zvládnu. Nevím, jak poděkovat. Jsem Vám neskonale vděčný. Děkuji, doplnil na závěr dojemného videa, kde sedí u stromečku.

Celebrity - další články

Doporučujeme