Herečce Jaroslavě Obermaierové se udělalo zle. Skončila v nemocnici

10. června 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herci Jaroslava Obermaierová, Václav Svoboda v seriálu Ulice. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Hvězdné herečce ze seriálu Ulice se udělalo zle. Naštěstí byl u Jaroslavy Obermaierové na návštěvě kamarád, který ji vzal do nemocnice. S informací přišel deník Aha!

Dokonce mi vyskočila teplota,” uvedla pro Aha! Před nedávnem byla herečka na pravidelné lékařské prohlídce a výsledky byly výborné. Nikdo zatím netuší, proč se Obermaierové náhle přitížilo.

Populární drbna Vilma Nyklová měla také velké štěstí, že v daný moment nebyla na chalupě sama. Do nemocnice ji zavezl kamarád, který za ní v ten den přijel na návštěvu. “Dnes je dusno a hůř se jí spalo, a tak to snad souvisí s tím. Také nedávno prodělala covid, a tak nemusí být ještě úplně fit. Ale Jarka točí Ulici a absolutně pro ni nepřipadá v úvahu, aby kvůli ní byly nějaké komplikace. Za každou cenu chce dál hrát. Nechce na place chybět jedinou minutu,” sdělil zdroj blízký herečce pro server eXtra.cz.

Nic mi nenašli. Ale v úterý jsem se najednou cítila moc špatně. Možná to bylo vlivem počasí nebo jsem přetažená a potřebuji si třeba jen oddechnout, dodala pro deník. Přesto Jaroslavě lékaři raději udělali opět všechny testy a nyní čeká na výsledky.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme