Influencerka se omluvila za fotku s kopulujícími tučnáky

31. ledna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Steph Elswood/Instagram

Asi jen máloco funguje na sociálních sítích tak spolehlivě, jako fotky s roztomilými zvířátky. Britská influencerka Steph Elswood to moc dobře ví. Když ale sdílela foto s párem tučňáků, dostalo se jí nečekané kritiky. 

Influencerka Steph Elswood se na svých profilech zaměřuje hlavně na zdravý životní styl. Fanouškům udílí rady ohledně toho co jíst nebo jak správně cvičit, a nezapomíná ani sdílet dostatečné množství snímků v plavkách, aby všichni viděli, jak její metody báječně fungují.

Žena, která pravidelně přispívá na YouTube i Instagram se donedávna těšila přízni fanoušků a její internetová kariéra pěkně stoupala. Pak ale přišla pomyslná ťafka. Když na sociální sítě nahrála snímek z dovolené nedaleko Kapského města, dostalo se jí drsné kritiky.

Snímek z pláže totiž zachycuje mladou ženu ve společnosti dvou divokých tučňáků, kteří se právě věnují “výrobě” nové generace. “Tohle je moje úplně nejoblíbenější selfie… Ale prosím, mrkněte se i na druhou fotku. Asi 10 minut jsem se snažila zachytit ten nejlepší úhel s mými novými kámoši Penny a Guinem a ONI MĚLI CELOU DOBU SEX!!! Byla jsem tak zaměstnaná sama sebou, že jsem si toho ani nevšimla! Hahaha hups,” napsala žena v komentáři.

To ale její sledující poměrně naštvalo. Divocí tučňáci v okolí Kapského města jsou totiž pod velkým stresem právě kvůli turistům, kteří se k nim snaží dostat příliš blízko. Influencerka jim svou sebestředností nenechala klid ani na páření a to všechno jen kvůli pěkné fotce.

View this post on Instagram

Ok so this is my favourite selfie of all time… but please swipe to the next picture???? I was there for about 10 minutes trying to get a good pic next to my new pals Penny and Guin and THEY WERE HAVING SEX THE WHOLE TIME!!!!!!! I was being too self-absorbed to notice!!! HAHAHA OOPS. (There’s also some cute photos in the swipe too that don’t involve penguin porn)? It’s been an amazing last day adventuring around Cape Town and I’ve loved every minute of our experience here! ?? PS. I have just been informed that the penguins on Boulders Beach are under a lot of stress due to tourists trying to get too close. I feel guilty that I contributed to that and thought that because they weren’t reacting when I got close that they weren’t bothered by me. If you are considering visiting this spot, then please be mindful and ask guards for appropriate distances because no one told us any of the rules I’ve been messaged about since posting this. I will definitely learn from this for the future and I’m sorry to anyone affected by this post ❤️ ? #SouthAfrica #Penguins #CapeTown #Selfie

A post shared by Healthy Chef Steph (@stephelswood) on

“Absolutně přes čáru! Promiň, ale nemůžu pochopit, jak tebe (nebo kohokoli) může napadnout běhat za divokými zvířaty! – a už vůbec ne jen kvůli fotce,” pustil se například do ženy jeden diskutér.

Proti takové kritice se ale žena ohradila. “Bylo pro mě hodně těžké číst komentáře o tom, jak jsem měla ty tučňáky vystresovat. Byla jsem velmi opatrná po celou dobu, co jsem byla na pláži Boulders Beach. Jsem milovnice zvířat a veganka a nikdy bych jim nechtěla ublížit,”uvedla na svou obranu.

Nakonec přiznala, že ji kvůli svým obavám zkontaktovali i místní. “Psala jsem si zprávy i s místními lidmi, o tom, jaký stres tučňáci zažívají kvůli turistům, kteří nejsou tak opatrní, jak jsem byla já. Chtěli by na pláži cedule a nová opatření, aby to přestalo,” popsala Elswood.

Ženě nemohla uniknout pozornost, která se kolem jejího příspěvku strhla, a tak se nakonec rozhodla popisek u fotky změnit. “Změnila jsem komentář, abych sdílela důležitost toho být extrémně opatrný při kontaktu s divokými zvířaty. Doufám, že to přiměje návštěvníky, aby byli ohleduplnější! Také jsem se chtěla Jihoafrickým občanům omluvit,” uvedla nakonec.

Celebrity - další články

Doporučujeme