Ivana Chýlková slaví životní jubileum. Čtyřnásobná držitelka Českých lvů zahraje brilantně mrchu i chudinku

27. září 2023·Celebrity·Redakce

Ivana Chýlková. (Foto: Profimedia)

Je to k nevíře! Nestárnoucí Ivana Chýlková, rodačka z Frýdku-Místku, česká filmová a divadelní herečka, slaví 27. září 60. narozeniny. Jaké překvapení čtyřnásobné držitelce Českých lvů asi připraví její partner a herec Jan Kraus (70) s rodinou? To zatím nikdo netuší, ale určitě to bude něco velkolepého.

Herečka Ivana Chýlková slaví krásné životní jubileum. Za dobu, co hraje nejen v divadle, si získala srdce nejednoho diváka. Nejčastěji ji můžeme vidět ve filmových komediích, ale herečka se nebojí zahrát cokoliv. Když je třeba, zhostí se brilantně potvory, silné ženy ale i ušlápnuté chudinky.

Mezi nejznámější snímky, kde se tato nejtalentovanější herečka své generace objevila, bezpochyby patří Chlap na střídačku, Perfect Days – I ženy mají své dny, Klub osamělých srdcí, Zbožňovaný a mnoho dalších. Ze seriálu ji pak mohou aktuálně diváci vídat v druhé řadě Osady. Zahrála si ale i například v Kriminálce Anděl, Hop nebo trop či v Život na zámku.

Jejím partnerem byl herec Karel Roden. V 90. letech se ale rozešli a od té doby je jejím manželem moderátor Jan Kraus, se kterým má syna Jáchyma (25). Toho jsme mohli vidět například v seriálu Gympl.

Aktuálně čeká Ivanu náročný podzim. Objeví se totiž ve XII. řadě StarDance, kde bude tancovat po boku Jana Tománka. Jak jí to s bývalým porotcem taneční soutěže půjde, uvidíme už 14. října na České televizi.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Celebrity - další články

Doporučujeme