Jakub Prachař se pochlubil romantickou fotkou s krásnou Sarou. Fanouškům neunikla jedna věc

17. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Sara Sandeva. (Zdroj: Profimedia)

Pár si své soukromí střeží jako oko v hlavě, ale občas potěší Sara Sandeva nebo Jakub Prachař nějakou společnou fotkou. To udělali ostatně i tentokrát, když se pochlubili fotkou z dovolené. A pozorné fanoušky něco zarazilo.

Už pár měsíců je herec a muzikant Jakub Prachař šťastný po boku své kolegyně. Se Sarou Sandevou se seznámil na natáčení seriálu Dvojka na zabití a od té doby jim to spolu zdá se velmi klape. Soukromí si střeží jako oko v hlavě, ale čas od času potěší fanoušky společnou fotografií.

Nyní se Jakub pochlubil snímkem z dovolené. Se svou kráskou leží na dece a koukají do objektivu. Ke snímku nic nenapsal, jen přidal obrázky dvou labutí. Sara se jednou rukou drží za hlavu, druhou pak svírá paži svého partnera.

View this post on Instagram

A post shared by Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Pozorným fanouškům neuniklo, že její prsteníček zdobí šperk. „Už prstýnek? Jestli není zásnubní, gratuluji i tak k velké lásce,“ napsala jedna z fanynek. „Tak už ji i o ruku stihnul požádat,“ nelenila s komentářem další fanynka. „Vidím dobře?“ připsala další ze sledujících a přidala emotikon prstenu.

O gratulace k zamilované fotografii tak ve chvilce nebyla nouze. Nicméně, pár asi všechny zklame, protože prstýnek se na snímcích herečky objevoval už v minulosti. Navíc jsou spolu teprve pár měsíců a Jakub za sebou už jedno nepovedené manželství má. Do toho dalšího se hned tak nepožene.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme