Jana Plodková perlila na běžkách: Jsem sáňkařský typ, smála se sama sobě

20. ledna 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Jana Plodková běžky zrovna nemiluje. Foto: Instagram / janaplodkova

Oblíbená česká herečka Jana Plodková (39) se nikdy svou velkou láskou k přírodě netajila. Ani mrazivé zimní počasí jí a jejímu manželovi nezabránilo vyrazit na výlet a strávit trochu toho času v »divočině«. Na rozdíl od herectví ale zimní sporty zřejmě nebudou doménou blonďaté umělkyně. Jak sama přiznala, běžky jí zrovna nesvědčí. 

Herečka Jana Plodková a její drahá polovička Filip Žilka se rozhodli pořádně si užít zimního počasí a společně vyrazili do přírody. “Můj první loňsko-letošní sníh! A v lese! A ještě mi dobří lidé půjčili sáňky! Se zvencnu radostí,” rozplývala se na svém Instagramu.

Jak se ale brzy ukázalo, ne všechny zimní sporty jsou pro herečku jako dělané. “Když jedeš na saních, je dobrý držet popruh nahoře… Je dobrý se zaklonit, abys nejel jak paní Starostová. A je dobrý včas odhadnout, kdy skončit,”podělila se s fanoušky o své postřehy.

Ještě horší to ale bylo s běžkami. “Běžkařské resumé: když jedeš do kopce, použij správný vosk. Vosk skluzný není vosk stoupací. Když jedeš z kopce, nezakláněj se. Když chceš brzdit, dej o tom vědět ostatním. Sečteno podtrženo – jsem sáňkařský typ. Děkuju všem za podpůrné zprávy. Nevzdám to. Někdo ty prkýnka musí naučit jezdit,”žertovala v pondělí.

Foto: Instagram / janaplodkova

Celebrity - další články

Doporučujeme