Jaromír Jágr potvrdil rozchod s Veronikou Kopřivovou, expartnerce za vše poděkoval

17. června 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / jj68jaromirjagr

Už nějaký čas se na veřejnosti objevovaly spekulace o konci vztahu modelky Veroniky Kopřivové (28) a legendárního hokejisty Jaromíra Jágra (47). V neděli informaci potvrdil i sám Jágr a na sociálních sítích své bývalé partnerce upřímně poděkoval.

Po delším čase, během kterého se na veřejnosti rojily různé spekulace, zveřejnila Veronika Kopřivová v sobotu informaci o tom, že s Jaromírem Jágrem už skutečně nějaký čas pár netvoří. “Celou dobu, co jsem veřejnosti ‘na očích’ vznikají různé spekulace. Většina z nich byla úplně smyšlená, některé byly založeny na pravdě, ale dost přikořeněny,” napsala modelka.

“Chtěla jsem touto cestou zastavit kolotoč spekulací, který se rozjíždí. S Jaromírem už nějakou dobu netvoříme pár a nežijeme spolu. Rozhodla jsem se jít vlastní cestou. Odpovědi na otázky co, kdy, kde, proč a jak jsou čistě naše osobní věc a ostatní jsou a budou jen spekulace. Neventilovali jsme to, protože jsme měli povinnosti a práci a taky jsme potřebovali čas, abychom se se situací mohli v klidu, bez tlaku a pozornosti médií, vyrovnat,” napsala Kopřivová.

“Každý z nás už má svůj život, ale vycházíme spolu a vzájemně se respektujeme,” uvedla.

View this post on Instagram

Tento příspěvek je moje jediné oficiální vyjádření k situaci a bude za pár dní smazán. Děkuju za pochopení a respektujte prosím naše soukromí.

A post shared by Veronika Kopřivová (@verunkakoprivova) on

A Jarmír Jágr jí dal jen za pravdu. “Děláme to neradi, ale přiznat si chyby je ten první krok na dlouhé cestě, jestliže se chceme v životě posunout dál,” napsal na své sociální sítě.

“Jestliže chceš soudit druhé, začni nejdříve u sebe. Jestliže chceš kritizovat druhé, začni nejdříve u sebe. Jestliže chceš chválit druhé, začni HNED a NEPŘESTÁVEJ. Dnes jsem oznámil, že JÁ a VERONIKA nejsme už delší dobu pár. Ano, mrzí to, ale co mě mrzelo víc je, jak byla Veronika po většinu vztahu některými lidmi neprávem kritizovaná. Nevyšlo nám to, ale upřímně musím říci – DĚKUJI, byla jsi SUPER,” vyjádřil se k věci zcela otevřeně v neděli na svém Instagramu Jágr.

View this post on Instagram

Jestliže chceš soudit druhé , začni nejdříve u sebe. Jestliže chceš kritizovat druhé, začni nejdříve u sebe. Jestliže chceš chválit druhé, začni HNED a NEPŘESTÁVEJ.?Dnes jsem oznámil , že JÁ a VERONIKA nejsme už delší dobu pár. Ano, mrzi to, ale co mě mrzelo víc, je, jak byla Veronika po většinu vztahu některými lidmi neprávem kritizovaná. Nevyšlo nám to, ale upřímně musim říci- DĚKUJI , byla jsi SUPER .#jagr #veronikakoprivova #citaty

A post shared by Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr) on

Celebrity - další články

Doporučujeme