Jennifer Aniston překvapila sestřičku, která se v práci nakazila koronavirem

18. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: reprofoto Jimmy Kimmel Live!

Většina z nás se v současné době snaží zůstat převážně doma a novému koronaviru se pokud možno vyhnout obloukem. Někteří lidé to ale udělat nemohou. Jedním z nich je i sestřička Kimball Fairbanks, která se při své práci sama nakazila koronavirem. Díky za její náročnou práci jí pak vyjádřila legendární Rachel z Přátel.

Velkou skupinou, která se v současnosti nachází v pomyslné první linii boje proti novému koronaviru, jsou zdravotníci. Nákaza novou nemocí se rozšířila do všech koutů světa a miliony sester i lékařů nasazují každý den vlastní zdraví, aby pomohli ostatním.

Ještě donedávna byla jednou z nich také sestřička z kardiovaskulárního oddělení nemocnice St. George v Utahu Kimball Fairbanks. Pak se ale sama nakazila.

Od té doby je už déle než dva týdny v karanténě a nesmí přijít do kontaktu ani se svým manželem nebo dvěma malými dětmi.

Skrz speciální vydání talkshow Jimmyho Kimmela, která hosty zapojuje přes počítač, se s ní jako překvapení spojila hollywoodská herečka Jennifer Aniston. Ta je v současnosti také v izolaci ve svém domově v Los Angeles a rozhodla se vyjádřit své díky a podporu jak Fairbanks, tak i všem jejím kolegům z celého světa.

Foto: reprofoto Jimmy Kimmel Live!

“Ahoj zlato, moc ráda tě poznávám,” pozdravila herečka nakaženou sestru. “Musím jen říct, bůh ti žehnej, a všem ostatním, kteří jste tam venku a děláte to, co děláte,” vzkázala Aniston.

“Ani nevím, jak vyjádřit mou vděčnost za všechno, co děláte, jak riskujete vlastní zdraví. Jste úžasní,” poděkovala herečka a viditelně zdravotnici dojala.

To ale nebylo všechno. Aniston ve vysílání oznámila, že Fairbanks dostane jako dárek voucher od americké kurýrní služby Postmates v hodnotě 10 tisíc dolarů, tedy více než 250 tisíc českých korun. A to už je pěkné poděkování.

Celebrity - další články

Doporučujeme