Jessica Simpson nabarvila dceři (7) vlasy na růžovo. Je moc malá, kritizují fanoušci

24. srpna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / Jessica Simpson

Světoznámá herečka Jessica Simpson (39) nedávno dostala na internetu pořádně vyhubováno od svých fanoušků za své rodičovské metody. Své teprve sedmileté dceři Maxwell totiž dovolila, aby si obarvila vlasy na růžovo. Podle některých rodičů však zbytečně ohrozila dceřino zdraví a vlasy jí zničila. 

Hollywoodská herečka Jessica Simpson se nedávno stala terčem ostré kritiky, když se na internetu podělila o novinku ze života své dcery. Malá Maxwell (7) si totiž v salonu nechala své blond kadeře nabarvit na růžovo. Podle řady lidí je na to však dívka ještě příliš mladá.

“Prosím, nenechávej ji dospět příliš rychle,” reagovala například jedna ze sledujících. “Proč jí ničit vlasy už tak brzy,” ptal se další komentující. “Co to děláš, je tak mladá,” nechápal další člověk. “Je tak mladičká, je to taková škoda,” posteskla si jiná diskutérka. “Ano, je to cool, ALE… nebyla roztomilá se svými přírodními blonďatými vlasy? Proč chce každý měnit barvu, kterou jim dal Bůh?” ptala se další žena.

View this post on Instagram

Inspired by The Descendants #901girl #MAXIDREW

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Objevila se ale i řada lidí, podle kterých o nic tak vážného nejde. “Negrilujeme taky koťátka. Je to barva na vlasy. Uvolněte se!” zastala se herečky další z fanynek. “Skvělá práce, mamko! Nechat ji vyjádřit své vlastní já a zkoušet nové věci, které nejsou trvalé ani škodlivé a ovládnout svůj vlastní styl,” pochvalovala si další z téměř pěti milionů sledujících.

Na pomoc přitom slavné herečce vyrazila i přítelkyně ze showbyznysu. “Slyšela jsem, že lidé prudí Jessicu Simpson za to, že nechala svou sedmiletou dceru obarvit si vlasy. Tak mě napadlo, že nasdílíme, co jsme dělaly včera,” napsala na Instagram zpěvačka P!nk a přidala obrázek své osmileté dcery Willow, které vlasy obarvila na modro.

View this post on Instagram

I heard people were bummed on Jessica Simpson for letting her seven year old get her hair colored. So we thought we’d share what we did yesterday . #bluehairdontcare #getyourownkids #parentpoliceareactuallyjustlonelysadpeople #illdyeyourhairtoolosers #ohlookmanocomments

A post shared by P!NK (@pink) on

Celebrity - další články

Doporučujeme