Jiří Langmajer se toho nebojí: Naprosto otevřeně promluvil o intimním životě s Adélou Gondíkovou

15. června 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Gondíková a Langmajer na snímku s režisérkou Zitou Marinovovou. Foto: ČTK

Jiří Langmajer (55) už mnohokrát dokázal, že mezi stydlivé typy rozhodně nepatří. Na sociálních sítích koneckonců neváhal ani ukázat své intimní partie. A teď přišel s dalším odhalením: v talkshow 7 pádů Honzy Dědka popsal detaily ze svého milostného života s manželkou Adélou Gondíkovou (47). 

Herec Jiří Langmajer se nebojí otevřeně promluvit ani o těch nejintimnějších detailech ze svého života. Když se proto objevil s talkshow 7 pádů Honzdy Dědka, neváhal popsat i svůj milostný život po padesátce.

“Kolem padesátky jsem měl takové období, kdy jsem začal pochybovat sám o sobě, a tím začalo pochybovat celé moje tělo. Měl jsem pocit, že už se mi nikdy nepostaví,” nechal se slyšet. Aby zabránil nejhoršímu, rozhodl se učinit konkrétní roky.

“Někdo mi doporučil, že existuje hormonální jóga, při které se vtahuje konečník a celé se to posiluje. Tak jsem si objednal cvičitelku. A zabralo to. Teď už mám na to jenom takový prášky. To ty ani nevíš,”prozradil přítomné manželce Adéle Gondíkové. Ta je ale na manželovu svéráznou povahu už po 12 společných letech zvyklá a ani takovéhle přiznání ji tak nevyvedlo z míry.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme