Jodie Foster na premiéru v Cannes dorazila s manželkou. I po letech dvojice září štěstím

8. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Jodie Foster. Foto: Shutterstock

Stále jako hrdličky! Když Jodie Foster (58) na zahájení mezinárodního filmového festivalu v Cannes přivezla i svoji manželku, omylem se staly hvězdami internetu. Navzdory společným letům totiž obě ženy stále vypadají jako čerstvě zamilované a fanouškům to samozřejmě nemohlo uniknout. 

Filmoví fanoušci se konečně opět dočkali věhlasného filmového festivalu ve francouzských Cannes. Legendární festival byl kvůli koronakrizi odložen, teď se ale luxusní letovisko opět otevřelo hvězdám světového formátu i nadšeným fanouškům.

Jednou z hvězd, která na zahájení nechyběla, byla i americká herečka Jodie Foster (58), která si přijela převzít čestnou Zlatou palmu. Na slavnost Foster po dlouhé době vyvedla i svoji manželku, fotografku Alexandru Hedison (51) – a omylem se tak stala hvězdou sociálních sítí. Mnohé fanoušky totiž naprosto dojalo, jak jsou obě ženy i po letech stále jako hrdličky.

Lidé začali nadšeně sdílet snímky manželské dvojice a komentovali je slovy, že by si takový vztah přáli také. “Jsou úžasné,” nebo “To chci taky,” neodpustili si někteří.

Už když režisér Pedro Almodóvar pozval herečku na pódium divadla Grand Théâtre Lumière, uvítaly ji ovace ve stoje. Tam stručně poděkovala řediteli festivalu, publiku i své manželce Alexandře, za kterou je provdána již 7 let.

Foster také nečekaně zavzpomínala na začátky své úspěšné kariéry. Poprvé se na canneský festival dostala již v roce 1976 jako teprve čtrnáctiletá. Zavedla ji tam role ve filmu Martina Scorseseho Taxikář, kde si zahrála například po boku Roberta De Nira.

“Na cestu, o níž jsem vůbec netušila, co mi přinese, jsem si vzala svého malého yorkshirského teriéra Napoleona. Když jsme přijeli na letiště, najednou upadl na zem a byl mrtvý. Umíte si představit, co to bylo pro čtrnáctiletou holku, takhle přijít o milovaného mazlíčka! Plakala jsem, byla zoufalá, nikam jsem nechtěla. A v takovém stavu jsem přiletěla do Cannes. Věřte nebo ne, vůbec mě to nezajímalo,” vyprávěla.

“A pak to přišlo: červený koberec, ohromný úspěch, Zlatá palma! Prožila jsem tehdy festival v tak smíšených pocitech jako nikdy nic předtím ani potom. Nadšení, radost a smutek každý den. S canneským festivalem jsem pak vyrostla,” svěřila se.

Celebrity - další články

Doporučujeme