Johnny Depp se v Praze setkal s krásnou účastnicí Love Islandu. A nebylo to poprvé

12. července 2022·Celebrity·Redakce

Jeff Beck a Johnny Depp (Zdroj: Profimedia)

V pondělí v O2 Universum vystoupil kytarista Jeff Beck, kterému na pódiu na několik písniček vypomohl i herec Johnny Depp. Mnoho fanoušků dorazilo na koncert právě kvůli představiteli piráta z Karibiku a některým se dokonce podařilo dostat i do jeho šatny. Informaci přinesl web Extra.cz.

Mezi šťastlivci, kteří se s Johnny Deppem mohli potkat, byla i účastnice Love Islandu Nikol Treterová, která herce a zpěváka dobře zná. Minulý rok s ním strávila noc na filmovém festivalu v Karlových Varech. A letos se před koncertem potkali znova. Nikol si s hercem pořídila fotku a video, na kterých se k němu tulí, což herce vůbec nevyvedlo z míry. “Hodně štěstí,” uvedla k videu, ke kterému připojila i srdíčko.

Krásná blondýnka se s hercem potkala loni ve Varech. “Byla jsem ve Varech s kamarádkami a byly jsme v klubu, kde jsme ho potkaly. Chtěly jsme se s ním vyfotit a on nás pozval na pokoj, protože na sebe nechtěl upozorňovat v klubu přede všemi. Povídali jsme si, dost jsme si rozuměli, a tak nás další večer pozval na večeři,” odvyprávěla tehdy Nikol svůj zážitek v tiskové zprávě od TV Nova, o kterém sní miliony žen a dívek po celém světě.

Nikol a Johnny Depp (se souhlasem Nikol Treterové)

Podle Nikol je Johnny úžasný člověk, který je velmi inspirativní a talentovaný. “Byl to neuvěřitelný zážitek. Společně jsme takto strávili tři dny. Nic mezi námi neproběhlo, pouze jsme mu dělaly společnost. Myslím, že Johnny je osobnost, která nemá zapotřebí podobné věci. Velmi si ho vážím a doufám, že se ještě někdy potkáme,” dodala Nikol. A sen se jí splnil v pondělí večer.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme