Johny Depp si v karanténě založil Instagram. Promluvil na něm o životě v izolaci

17. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: johnnydepp / Instagram

Karanténa dokáže s člověkem udělat skutečné divy. Mnozí z nás teď kvůli ní o něco více využívají moderní technologie, aby si skrz ně dopřáli alespoň zprostředkovaný kontakt s blízkými. K podobnému kroku dohnala izolace i hollywoodského herce Johnyho Deppa (56). Ten si nyní s šedesátkou na krku poprvé založil účet na sociálních sítích. 

Johny Depp se dosud životu na sociálních sítích obloukem vyhýbal. Psychicky náročná izolace ale dolehla i na něj a tak potěšil své fanoušky a poprvé v životě si založil Instagram. “Až doteď jsem nikdy necítil tu potřebu,” svěřil se v krátkém videu, které na profil nahrál.

“Nyní je ale čas otevřít dialog, protože hrozba tohoto neviditelného nepřítele už napáchala nezměřitelné tragédie a škody v lidských životech,” nechal se slyšet.

View this post on Instagram

Collaboration with my dear friend @jeffbeckofficial . Link in Bio

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

“Nemůžeme a nesmíme podlehnout, uzavřít se a vzdát se v této monotonii pekelné karantény,” vyzval herec své fanoušky. “Vytvořte něco, z čeho budete vy i ostatní zítra těžit. Udělejte něco, o čem si myslíte, že by to někomu mohlo vylepšit den. Kreslete, čtěte, malujte, myslete, učte se, natočte na telefonu film, hrajte na hudební nástroje pokud to umíte a pokud ne, tak se to naučte,” doporučil.

Herec a muzikant promluvil také o nové písni, kterou nahrál s Jeffem Beckem. “Doufáme, že vám aspoň trošku pomůže dostat se přes tyhle neobvyklé časy, které právě prožíváme. I kdyby to mělo být jen tím, že vám pomůže zabít čas, zatímco jsme společně izolovaní,” vzkázal Depp.

Celebrity - další články

Doporučujeme