Kašlat na věk! Simona Krainová (46) nafotila svůdné fotky do kalendáře

27. září 2019·Celebrity·Karolína Stránská

Zdroj: Instagram Simony Krainové

Věk nerozhoduje o tom, jak sexy se žena může cítit. Důkazem je i modelka Simona Krainová. Na svém Instagramu uveřejnila pořádně peprné snímky, na kterých odhaluje téměř všechno!

Simona Krainová (46) je důkazem, že život nekončí po třicítce, ani po čtyřicítce. Na svém Instagramu se se svými fanynkami (a fanoušky) často dělí o střípky z osobního života, ale také o její zdravý životní styl. Jak je z jejího profilu jasné, Simona holduje běhání, a to je právě jedním z metod, jak si udržuje luxusní postavičku. Tu se nyní rozhodla zúročit pro svůj kalendář, ze kterého zatím zveřejnila jednu sexy fotku. “S*át na věk,” okomentovala Simona svůj příspěvek.

“Krásná fotka a krásná ženská a motivace pro všechny ostatní ženské. Jste můj vzor už od dětství a moje motivace pro běhání. Taky chci mít jednou takovou postavu po 2 dětech,” nadchla fotka jednu z fanynek. Ne všichni však přijali peprný snímek s podobným nadšením.

View this post on Instagram

Můj kalendář #fucktheage20 už zítra v prodeji v síti knihkupectví Luxor ☝️on line na luxor.cz a bysimona.cz ?Děkuji za spolupráci @knihkupectvi_luxor @lukasdvorakstudio ?@makeup_martinaroutkova #scandalrepublic @freeportfashionoutlet @masterpiecebysimona @drmaxlekarna #nuance @douglasczech @yesvisage @tatrateaofficial @nutrendactivelifestyle @tiskarnavh

A post shared by simonakrainova (@simonakrainova) on

“Chápu, že pro modelku musí být velice těžké stárnout, ale tohle mi přijde jako maximální zoufalé křičení ‘pomoc, všimněte si mě’,” skepticky přistupuje k fotce komentující.

“Většinou se mi vaše fotky líbí, ale tady vypadáte spíš jako chlap,nevím čím to je, ale bohužel fotka do vhodná lesbického kalendáře,” dodala jiná ze sledujících. Co říkáte na fotku vy?

Celebrity - další články

Doporučujeme