Kate versus Charles. Polibek na premiéře odhalil, jaký vztah spolu doopravdy mají

7. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Foto: ČTK)

Kate Middleton zaujala na premiéře bondovky nejen úžasnou zlatou róbou. Fanoušky a experty na řeč těla zaujal i její polibek na tvář prince Charlese. Podle nich to přesně ukazuje, jaký vztah s tchánem má. Informaci uvedl deník The Sun.

Poslední měsíce Kate Middleton ukazuje, jak velkou oporou je pro prince Charlese. Tomu v dubnu zemřel milovaný otec, navíc musí neustále řešit skandály svého syna, prince Harryho. “Kate mu dala na veřejnosti ruku na rameno a kolem krku. To ukazuje, že si víc věří a chápe své postavení v rodině,” říká odbornice na řeč těla Judi James pro deník The Sun.

Kate a princ Charles (Zdroj: ČTK)

Polibek na tvář naznačuje, že to ona kontroluje tenhle projev náklonosti, což by před pár lety bylo nemyslitelné, protože měla mnohem pasivnější roli,” říká James. Tyto gesta jsou v tuto chvíli důležité pro image královské rodiny. Kate se zřejmě rozhodla, že napraví pošramocenou pověst monarchie a jde do všeho.

Den po premiéře Jamese Bonda si v zookoutku Ulsterské univerzity v severoirském Londonderry s úsměvem vzala do dlaní velkou chlupatou tarantuli. Její manžel, princ William ze začátku jen přihlížel, nakonec si zkusil vzít do ruky alespoň krajtu. “Děti neuvěří, že jsem to udělal. George bude pěkně závidět,” smál se poté.

Celebrity - další články

Doporučujeme