Kim Kardashian je opět terčem kritiky. Dceru (6) nechala nosit obří náušnice

2. září 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / kimkardashian

Světoznámá podnikatelka a profesionální celebrita Kim Kardashian (38) si na skandálech tak trochu vybudovala svou kariéru. Nyní však fanoušky nerozčílila tím, co by snad vyvedla sama, ale svým postojem k rodičovství a výchově. Teprve šestiletou dceru North totiž nechala nosit obrovské kruhové náušnice, za jaké by se nemusela stydět jakákoli tanečnice v klubu pro dospělé.

Když přijde na rodičovství, každý má názor na to, jak je to nejlepší a co dětem nejvíce prospívá. Zatímco někteří razí cestu svobody, volnosti a vlastního rozhodování, jiní zase volí raději disciplínu, řád a pevnou výchovu. Míra toho, co ještě  dětem dovolit a co je pro ně nevhodné se zkrátka liší pro každého z nás. Nedávno se o tom přesvědčila televizní hvězda a podnikatelka Kim Kardashian West, když na svém Instagramu sdílela na první pohled nevinný snímek se svou dcerou.

“Přísaháme, že zůstaneme navždy nejlepšími kamarádkami,” napsala světoznámá influencerka na svůj profil a přidala fotku, na které sedí na terase restaurace se svou šestiletou dcerou North. Fanouškům ovšem neunikl jeden detail z dívenčina outfitu.

View this post on Instagram

Pinky swear we’re besties for life!!!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Šestiletá North je na snímku oblečená do lesklého přiléhavého tílka se žlutou sukénkou, které s pomocí matky doplnila o obrovské kruhové náušnice. A právě ty jsou podle mnohých pro tak malou holčičku nevhodné.

“Ok, nikdy se nevyjadřuji k dětem ostatních lidí, ale North by neměla nosit tak obrovské kruhy v šesti letech. Vytahají jí ušní dírky,” okomentovala například jedna z fanynek.

“Proč má na sobě kruhy? Nevypadá jako malá holčička,” poznamenala další. “Bude mít uši vytahané jako banán,” předpovídal jiný komentující.  A řada dalších měla podobný názor. S náušnicemi podle nich vypadá malá North až příliš dospěle, nehledě na to, že mohou být při hraní pořádně nebezpečné.

Mnozí však podobné obavy nesdíleli a neváhali podnikatelku podpořit. “Kim na sobě žádné náušnice nemá, takže předpokládám, že si je sundala a nechala North si je na chvíli z legrace vzít. North to pravděpodobně sama chtěla. Její uši budou v pořádku, protože je nejspíš neměla na sobě dlouho,” stojí například v jednom komentáři.

“Nevím, proč jsou všichni tak hotoví z náušnic, nosila jsem je jako dítě a nosím je pořád. Moje máma kvůli tomu nebyla špatný rodič,” zastala se Kardashian další žena.

Celebrity - další články

Doporučujeme