Konec filmového Thora? Chris Hemsworth bojuje s vážnou nemocí

21. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Chris Hemsworth (Zdroj: Profimedia)

Ženy ho milují a muži tajně obdivují. Australský herec Chris Hemsworth má kariéru, kterou mu leckdo může závidět. Jenže není všechno růžové, jak se může zdát. Fešák bojuje s vážnou nemocí. Informaci uvedl web Vanity Fair.

Herec Chris Hemsworth se do paměti většiny diváků zapsal jako bůh Thor, který se stal jednou z nejoblíbenějších postav společnosti Marvel. Na natáčení seriálu Limitless se svěřil co ho v posledních týdnech trápí. Seriál je o tom, že lidské tělo nezná hranic, to Chrisovo ale znalo.

Doktoři po rozsáhlých testech zjistili, že má extrémně vysoké riziko rozvinutí Alzheimerovy nemoci. Herec by tak jednou nemusel poznat ani své nejbližší. „Měl jsem obavu, že to budou nějak přehnaně dramatizovat a udělají z toho nějaký křečovitý pokus o empatii, aby zaujali,“ řekl Hemsworth. „Ale není to tak, že bych rezignoval.“

View this post on Instagram

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Nicméně, když zjistil, že i on je jen člověk a má své limity, padly na něj chmury. Dokonce začal mluvit o tom, že bude muset zpomalit nebo ukončit kariéru. „Až tento týden skončím turné, tak pojedu domů, budu mít pořádnou dávku volna a budu žít jednodušeji. Budu s dětmi, budu se svou ženou,” svěřil se filmový Thor.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme