Konec! Herec Bruce Willis ukončil kariéru, trpí vážnou nemocí

31. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Bruce Willis (Zdroj: Profimedia)

Filmový svět se musí vyrovnávat s nečekaným odchodem. Herec Bruce Willis ukončil svou bohatou kariéru kvůli vážné nemoci. S oznámením přišla hercova rodina.

Herec Bruce Willis, který se do povědomí fanoušků zapsal hlavně díky filmům Smrtonosná past, ukončil kariéru. „Tohle je pro naši rodinu velmi těžké období, takže budeme velmi vděční za vaši podporu, lásku a porozumění,“ uvedla rodina v prohlášení.

Všem fanouškům Bruce bychom jako rodina chtěli oznámit, že trpí zdravotními problémy a nedávno mu byla diagnostikována afázie, která ovlivňuje jeho kognitivní schopnosti. Jako důsledek a po dlouhé úvaze Bruce ukončuje svou kariéru, která pro něj moc znamenala. Procházíme si tím jako silná rodina a chtěli jsme to oznámit všem jeho příznivcům, protože víme, jak moc vám na něm záleží, a také jak moc si považuje on vás.” 

View this post on Instagram

A post shared by Bruce Willis (@dobledebruce)

Hercova vážná diagnóza ho vyčleňuje z možností dále fungovat. Afázie totiž způsobuje poruchu řeči. Může jít o následek úrazu nebo třeba o důsledek degenerativního neurologického onemocnění. “Jak vždy říká Bruce: Užijme si to a náš plán je to tak v tu chvíli dělat,” zaznělo také v prohlášení. To podepsala jeho žena Emma, všechny jeho děti nebo exmanželka Demi Moore.

Herec na svou kariéru může být právem pyšný a ve filmové světě zanechává velkou stopu. Má Zlatý Glóbus nebo ceny Emmy. Za svou kariéru natočil desítky filmů, mezi ty nejznámější patří už zmiňovaná Smrtonosná past nebo třeba Pulp Fiction: Historky z podsvětí, Vyvolený, Armageddon, Šestý smysl nebo Expendables: Postradatelní.

Co na to Jan Kraus? 

Celebrity - další články

Doporučujeme