Konečně neslavila pracovně, ale alkoholu se ani tak nedotkla. Ewa Farna si ale Silvestr užila

3. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Ewa Farná (Foto: Frekvence 1)

Ewa Farna si letošního Silvestra užila tak, jak to normálně nezná. Nepracovně, užívala si s kamarády. Zpěvačka a zlatá Slavice je těhotná, a proto si dává pauzu i od alkoholu. Nový rok ale popřála svým sledujícím na instagramu i tak.

Konečně si mohla užít Silvestra naplno. Po patnácti letech totiž zpěvačka Ewa Farna na poslední den roku nepracovala. Jenže ani tak si ho nemohla užít se vším všudy. “První nepracovní Silvestr doma po 15 letech a zrovna si nevypiješ,” napsala Ewa na svůj instagram. Čas trávila se svou kapelou a vzhledem k tomu, že je podruhé těhotná, mohla zapomenout i na alkohol.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Naštěstí její tříletý syn Artur jí na suchu nenechal. Prý jí totiž dělal nealkoholické drinky, což nezapomněla i zdokumentovat. To byly ale jediné fotky z celého večera a noci. Samotný příchod nového roku už Ewa nedokomentovala. “Pardon, nemám žádný fotky,” smála se, evidentně si totiž užívala přítomnost svých kamarádů.

I tak ale svým příznivcům nezapomněla popřát nový rok. “Ale to neznamená, že Vám přeju Šťastný Nový rok o něco míň. Buďte zdrávi, šťastni, naplnění a přítomní. Právě vždy tam, kde jste, Jen tak se tvoří krásné vzpomínky,” napsala na svoje sociální sítě.

Celebrity - další články

Doporučujeme