Konečně normální život! Britney Spears se bude vdávat a s partnerem chce mít děti

14. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Britney Spears. (Foto: ČTK)

Britney Spears má konečně důvod k radosti. Bude chystat veselku se svým přítelem Samem Asgharim, se kterým žije několik let. Zpráva, se kterou se pochlubila na instagramu, vyšla najevo jen několik dní poté, co její otec požádal o ukončení jejího opatrovnictví. 

Britney Spears začíná konečně žít normální život. Před několika dny požádal její otec Jamie o ukončení opatrovnictví, které jí třináct let znemožňovalo spoustu věcí v životě a ona se mnohdy nemohla ani sama rozhodovat a vše za ni dělal její otec. Nyní potvrdila, že je zasnoubená.

O ruku ji požádal její partner, herec a osobní trenér Sam Asghari, který jí dal čtyřkarátový diamantový prsten s vyrytým slovem ’lvice’. „Nemůžu tomu k*rva uvěřit,” napsala k popisku videa, kde se s prstenem pochlubila. Informaci následně potvrdil i Samův manažer.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)

Pár dnes svůj dlouhodobý vztah oficiálně oznámil a hluboce děkují za podporu, obětavost a lásku, která jim byla vyjádřena,” řekl Brandon Cohen. Sam a Britney se poprvé potkali na natáčení klipu Slumber Party v roce 2016 a od té doby jsou nerozluční.

V červnu letošního roku zpěvačka řekla, že se chce vdát a mít děti. Proto žádala o ukončení opatrovnictví. Dodala, že jí nebylo dovoleno odebrání děložního tělíska, protože byl stále opatrovníkem její otec. Britney se legálně vdát mohla už předtím, ale opatrovník musel vše schválit, protože se jednalo o velké životní rozhodnutí. Nyní to ale vypadá, že popová princezna bude opět svobodná.

Celebrity - další články

Doporučujeme