Krev, pot a výkřiky. Tak popsal Jakub Vágner narození své dcerky, které mu vehnalo slzy do očí

12. dubna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Jakub Vágner. (Foto: se souhlasem J. Vágner)

Rybář Jakub Vágner, syn hudebníka Karla Vágnera je novopečeným tatínkem. Jeho manželka Claudie mu porodila dcerušku, které dali jméno Kaya. Na svém instagramu se pochlubil fotkou, jak ho její maličká ručička drží za prst a pod příspěvkem sáhodlouze popsal, jak celý porod probíhal, a co pro něj tento moment znamená.

Slavný rybář a cestovatel Jakub Vágner se stal konečně otcem. S manželkou se mu narodila dcerka Kaya a on se o svůj zážitek podělil na sociálních sítích. Z toho, co píše, je znát, že to pro něj byl opravdu nepopsatelný zážitek plný emocí, slz, lásky a strašného pocitu bezmoci.

“Všichni kolem mě už měli alespoň jedno dítě. Snad jen Jarda Jágr se zdržel déle než já. Každý vám řekne: “Jen počkej, změní ti to život.” Zatím nemohu posoudit. I když dnes mohu trochu soudit,” napsal pod fotku značící nový přírůstek do jeho rodiny. V životě jsem viděl opravdu krásná místa. Procestoval jsem v podstatě celý svět a zažil kouzelné chvíle, které se nedají popsat slovy. Nejkrásnější západy slunce, přátelství s lidmi vzdálených národů či kmenů a pestrý život ve všech jeho podobách. Ale pak vidíte svou ženu, jak křičí bolestí, aby přivedla na svět úplně nový život,” popisuje novopečený otec své dojmy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jakub Vágner (@jakubvagner_official)

“Můžete slyšet tisíce příběhů, ale najednou je to realita a je to pěkně drsné. Možná jsi ten nejtvrdší chlap, ale do očí se ti derou slzy. Chtěl byste své ženě pomoci v bolestech, ale nemůžete. Je to krev, pot a výkřiky, které jste ještě nezažili. Nepředstavitelná porce emocí, která je pro chlapa jako diváka děsivá, ale zároveň krásná. Pak uslyšíte křik dítěte, pláč vaší ženy a zrodí se váš celoživotní otisk. Moment, který se nedá popsat. To se musí zažít. Vše, co jsem viděl a zažil, najednou dostává zcela nový rozměr. Vlastně to asi ještě nechápu. Jsem táta a mám dceru,” vylil si své srdíčko Jakub a nakonec dodal, že Claudia je jeho největší hrdinka.

Celebrity - další články

Doporučujeme