Péče o dvě děti jí dává zabrat. Ewa Farna se po měsíci pochlubila roztomilou dcerkou

5. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Ewa Farna (Zdroj: Profimedia)

Zpěvačka Ewa Farna si teď dává od sociálních sítí a veřejného života pauzu. Naplno se věnuje svým dvěma dětem, především měsíční dcerce Elle. Nyní se svou malinkou princeznou pochlubila na videu, které sdílela na instagramu.

Se dvěma dětmi na krku se Ewa Farna nezastaví, ale jako správná maminka si chce své ratolesti užít. I proto se Ewa na nějaký čas odmlčela a věnuje se jen své rodině. Ze sociálních sítí se proto stáhla. Ozvala se až teď, měsíc po narození Elly.

Navíc udělala velkou výjimku. Ewa si své soukromí velmi hlídá a neukazuje obličeje svých dětí. To neporušila ani tentokrát, ale na instagram sdílela video, kde ukázala dceru i téměř tříletého Arthura. “Šestinedělí. Jednou určitě stihnu napsat víc. Jednou,” uvedla zpěvačka se smíchem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93)

Na videu je navíc znatelné, že Ella má vlásků na rozdávání. To zřejmě podědila po tatínkovi, kytaristovi Martinu Chobotovi, který má pořádnou kštici. “Ach těch vlásků. Tak to já mám oproti vám úplně holé tříměsíční miminko. Moc vám to sluší, jste krásná maminka,” vzkazují Ewě fanoušci. “Úplně z vás cítím tu lásku a pohodu. Máte krásnou rodinu,” píší další. Princeznička Ella se narodila na konci března. “Už pár dní žijeme v jiné realitě, ke které dokážu napsat jen: dělejte děti, ne válku,” oznámila tehdy radostnou novinu.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme