Liam Hemsworth podal žádost o rozvod. Manželství s Miley Cyrus trvalo 7 měsíců

23. srpna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Shutterstock

Hvězdné manželství Liama Hemswortha (29) a Miley Cyrus (26) je u konce. Herec již podal oficiální žádost o rozvod a najal si jednoho ze špičkových rozvodových právníků Hollywoodu. Navzdory spekulacím o užívání drog a nevěrách pár nadále tvrdí, že se rozchází v přátelském duchu.

Fanoušci slavného páru přišli o poslední naději, že se spory urovnají a dvojice bude ve svém již dekádu trvajícím vztahu pokračovat dál. Hollywoodský herec Liam Hemsworth totiž podal oficiální žádost o rozvod. Pro účely soudního řízení si navíc najal právničku Lauru A. Wasser, která zastupovala například Johnnyho Deppa (56), Kim Kardashian (38), Angelinu Jolie (44) nebo Britney Spears (37).

View this post on Instagram

Abs like a ninja turtle ?

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

O tom, že dvojice již netvoří pár, informovali Hemsworth a Cyrus své fanoušky na začátku srpna. Popová zpěvačka byla totiž během dovolené v Toskánsku spatřena, jak se líbá s blogerkou Kaitlynn Carter, zatímco Liam byl v té době v Austrálii se svým bratrem Chrisem Hemsworthem.

Tahanice o peníze však zřejmě nehrozí. Ačkoli je společný majetek dvojice odhadován na téměř 8 a půl miliardy korun, partneři před vstupem do manželství uzavřeli pečlivou předmanželskou smlouvu.

View this post on Instagram

#spicy

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Manželé se seznámili během natáčení filmového dramatu pro náctileté Poslední píseň v roce 2008. Na premiéře snímku se v roce 2010 objevili již jako zamilovaný pár. V černu roku 2012 pár časopisu People potvrdil zasnoubení a o Vánocích roku 2018 se ve svém domově v Nashwillu tajně vzali.

“Byl to opravdu zvláštní den. Byla u toho jen nejbližší rodina. Mám opravdu štěstí, že jsem s tak úžasným člověkem,” uvedla zpěvačka a herečka po sňatku pro server Metro.

Spekulace o nevěře jsou podle Cyrus liché. “Mohu přiznat hodně věcí, ale odmítám přiznávat, že moje manželství skončilo kvůli nevěře. Liam a já jsme spolu byli celou dekádu. Řekla jsem to již dříve a stále je to pravda, miluji Liama a vždycky budu. ALE v tomto bodě musím učinit zdravé rozhodnutí pro sebe, a to opustit svůj dřívější život. Jsem nyní nejšťastnější a nejzdravější za hodně dlouhou dobu,” uvedla popová ikona na svém Instagramu ve čtvrtek.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme