Lucie Bílá slaví se svým milovaným výročí. Je tomu už šest let, co jí ho osud přivál do cesty

29. října 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Lucie Bílá, Radek Filipi (Foto ČTK)

Když chtěla zpěvačka Lucie Bílá před šesti lety utéct novinářům, schovala se za největší záda, která uviděla. To však ještě netušila, že se z těch zad vyklube její spřízněná duše a muž, po jehož boku je už tak dlouho šťastná a zamilovaná. Zlatá slavice zveřejnila na svém instagramu krásné vyznání. Opravdu se nedá pochybovat o tom, že je tento vztah skutečně naplněn láskou.

Dnes je to šest let, co jsem se schovala za nejvyššího chlapa v místnosti, když jsem po premiéře Carmen utíkala před davem novinářů. Od té doby se za něj mohu schovat kdykoli a kdekoli a já ho za ten pocit bezpečí celým srdcem miluji. Krásné výročí lásko moje,” napsala na svůj instagram zpěvačka Lucie Bílá, která se rozhodně netají tím, že svého partnera Radka Filipiho bezmezně miluje a je s ním šťastná

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila)

To dokazuje i její písnička Protože z roku 2019, kterou nazpívala pro Radka k narozeninám, a kde zpívá o její lásce k němu. “Holt mám krásnýho chlapa jak z výstavy. Co za mnou přijel na Harleyi z Ostravy. Je trochu sebevrah a trochu cvok. Konečně se mnou někdo udrží krok,” zpívá se v této písni. Je zřejmé, že si ti dva skutečně kápli do noty a jejich temperament k sobě magicky ladí.

Ovšem ani Radek nezůstává s vyznáváním lásky Lucii pozadu. Jeho instagram je plný zamilovaných fotek, kde Lucii připodobňuje k andělovi. Sem tam to však proloží nějakým videem či fotkou z posilovny, kde určitě tráví spoustu času. Radek je totiž fitness trenér a mistr světa v bench-pressu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Radek FILIPI (@radekfilipi)

A jak tyhle dva lidi osud spojil?Po obnovené premiéře muzikálu Carmen jsem couvala před davem fanoušků, chtěla jsem si oddychnout a schovala jsem se za největšího chlapa v místnosti. Vůbec jsem nevěděla, jak vypadá zepředu, viděla jsem jen obrovská záda,” vzpomíná Lucie v talkshow 7 pádů Honzi Dědka. “Řekla jsem lidem, jestli by nás nechali chvíli o samotě, že jsem tam se svým klukem. Zareagoval skvěle, vzal mě kolem ramen, představil mě mamince – a bylo to. Některé věci v životě jsou tak jednoduché. To, co je pravé, je prosté jak dech,” rozplývala se Lucie v pořadu.

Celebrity - další články

Doporučujeme