Lucie Hadašová se po dlouhé době ukázala na veřejnosti. Malý synek je celý slavný tatínek

10. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Lucie Hadašová (Zdroj: Profimedia)

Modelka Lucie Hadašová se po dlouhé době pochlubila nejmladším synem Jarouškem. Naposledy ho ukázala loni v srpnu, když se narodil. A nutno dodat, že chlapeček je velmi podobný slavnému tatínkovi.

Lucie Hadašová a Jaroslav Bednář se usadili kousek za Prahou na statku, kde chovají spoustu zvířat. Proto se rozhodli vyrazit na veletrh zemědělské techniky do Brna. Sami přiznali, že k přírodě mají velmi kladný vztah. „Doma máme zahrádky, pěstujeme si svoje ovoce, zeleninu, takže dneska jsme přijeli nabrat další zkušenosti. Traktory se nám líbí a už jsem manželce říkal, že bych si jednou chtěl traktor pořídit, až budu starší a až kluk odroste,“ přiznal Jaroslav Bednář.

S sebou měli i malého Jaroslava Tobiáše. „Je to naše usměvavé miminko, velmi šťastné, stále dobře naladěné a prý celý tatínek,“ smála se Lucie. Starší dcery Vanessa a Denisa zůstaly doma, stejně jako tak nejstarší Natálie, kterou má Bednář z prvního manželství.

Půvabná Miss z roku 2007 je maminkou na plný úvazek, ale jen málokdo by řekl, že chovatelské sklony má v genech. Jsme moc rádi, že jsme tu byli. Líbila se nám zvířátka a také nás překvapily technologické novinky, zejména stroje, které jezdí samy. Na jednu stranu je to strašidelné, na druhou stranu je super, jak věda krásně postupuje. Moje babička s dědou vždycky měli pole, pracovali ručně, měli také zvířata, těm by to práci jistě usnadnilo,“ dodala.

Celebrity - další články

Doporučujeme