Malý Pepa tátu nezapře. Vendula Pizingerová prozradila, po kom má miminko povahu

18. prosince 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / vendulapizingerova

Vendula Pizingerová (48) a Josef Pizinger (32) tráví pandemii tím nejkrásnějším možným způsobem. Restrikce a omezení jim nevadí, o zábavu mají totiž postaráno. Doma mají již dva měsíce malého Pepíčka. Šéfka nadace Kapka naděje nyní prozradila, po kom je miminko nejvíc.

Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová nedávno na světě přivítala své třetí miminko. Pro jejího mladšího manžela Josefa jde o prvního potomka, roli otce ale podle Venduly zvládá na výbornou, i když to občas není jednoduché.

“Všechno se nám změnilo. Nejlepší jsou ty debaty o prdech,”svěřila se trojnásobná máma na sociálních sítích. “Já jsem vždycky říkala, že v 99 procentech jde o ho… Teď se to zase jen potvrdilo,” zažertovala.

Kopie tatínka

Vendula přiznala, že malý Pepíček svého tátu opravdu nezapře. “Těšila jsem se na malýho! Než se narodil, říkaly jsme si s holkama, jak asi bude vypadat. No mohlo mi dojít, že to bude kopie tatínka,” zavzpomínala.

Podobnost přitom prý zdaleka nekončí jen vzhledem. “Dokáže být milej i vzteklej po něm. V obou případech vždy vše odpustím. No a tak zase další chlap mně umí dostat,” popsala.

View this post on Instagram

A post shared by Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova)

“Malej Josef je opravdu vedoucím celý rodiny a jejího okolí. A ani o tom neví. Vždycky na nás vycení dásně a my se můžem zbláznit a rozněžňujeme se nad ním,” svěřila se máma miminka. “Teď budeme mít šanci se od něj učit, jak se má žít,” pochvaluje si.

Celebrity - další články

Doporučujeme