Manžel Honzy Musila o zranění: Nevypadalo to, že to bude tak vážné

4. ledna 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Před Vánocemi se moderátor Honza Musil zranil páteř a musel na operaci. Od té doby leží na JIPce. K nehodě se vyjádřil jeho manžel, podle kterého to nejdříve vypadalo, že o vážné zranění nepůjde.

Honza vylezl na žebřík, který mu podjel a on z něho spadl. My máme v garáži takovou dřevěnou překližku, kterou je garáž rozdělena na dvě půlky. A on, předpokládáme, spadl na její hranu. Kvůli tomu bylo to poranění tak vážné,” uvedl pro server Blesk.cz Jakub Gareth Bialý, manžel zraněného Musila.

Sám Bialý se domníval, že zranění nebude tak vážné. “Viděl jsem, že nohy má v pořádku, páteř také nebyla nějakým výrazným způsobem zlomená. Takže to nevypadalo, že to bude tak vážné. Bohužel se později ukázalo, že to bylo vážnější, než to na první pohled vypadalo. Šest hodin poté, co ho odvezli, už byl na operačním sále,” prozradil.

View this post on Instagram

Už 12 dní ležím v tomto pelechu na JIP kde se o mě senzačně starají všechny moje holky sestřičkový. ?????‍⚕️ Tak já se tedy budu snažit, abych z toho lůžka brzy vstal. ?❤️ ************************************* #man #hope #life #zivot #srdce #heart #poweroflove #optimist #legs #bearded #gay #health #people #time #followme #follow #picoftheday #hands

A post shared by Honza Musil/Jan Gareth Musil (@musilhonza) on

Podle Bialého nechce Honza Musil momentálně přijímat nějaké návštěvy. Navštívila jej jeho rodina, to bude nejspíš prozatím stačit. “Není úplně ve stavu, aby s někým vydržel mluvit třeba půl hodiny,” vysvětlil.

Momentálně se neřeší ani prognóza od lékařů, protože to zatím nejsou schopni říct. Bialý upozorňuje, že je to člověk od člověka. “Jestli tam bude nějaké poškození, nebo ne, nevíme,” doplnil.

Celebrity - další články

Doporučujeme