Martina Pártlová má na svatbu ještě dost času. Pepo, teď to nejde!

14. října 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Martina Pártlová a Nikol Leitgeb (Foto ČTK)

Zpěvačka Martina Pártlová je i po třech měsících, co se jí narodila dcera Stella, maminka na plný úvazek a do ničeho jiného se nehrne. Ani do zpívání, ani do svatby. Na tu prý mají s partnerem Josefem Vařekou dost času. S informací přišel web Super.cz.

Přestože si své první mateřství Martina Pártlová naplno užívá a momentálně pro ní neexistuje nic jiného než její tříměsíční Stella a osmadvacetiletý Pepa, charitativní bazárek si zpěvačka ujít nenechala. Tuto akci zorganizovala spolu se svými kamarádkami a kolegyněmi z 3v1, Veronikou Arichtevou a Nikolou Leitgeb. Výtěžek byl věnován Nadaci Veroniky Kašákové.

Martina byla na akci sama a Stellu hlídal doma zodpovědný a podle jejích slov úžasný táta. Měli se spolu za maminou během dne zastavit, ovšem neměli jak se tam dostat. “Pepča se sem chtěl za mnou přijet podívat, ale nevyndala jsem mu z mého auta autosedačku, takže zůstali doma,” řekla Super.cz. Zda šlo jen o omyl, nebo o taktiku, by si mohla Martina užít chvíli svobody, to je otázka.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Martina Pártlová (@martinapartlova)

Na svého partnera, který je Martině velkou oporou, pěje samé ódy. Mám strašně šikovného partnera, který je táta na plný úvazek. Je skvělej,” rozplývá se zpěvačka a dodává, že svatba zatím není na pořadu dne. Ne, že by jí snad nechtěla.

Stát se vdanou paní si přeje, teď však upřednostňuje především Stellu. “Máme na to ještě času dost. Určitě bych chtěla svatbu, ale až bude malinká trošku větší. Teď je ze změn rozhozená. Takže i kdybys, Pepo, chtěl, tak teď to nejde, dodala se smíchem.

Celebrity - další články

Doporučujeme