Meghan opět terčem posměchu. Proslov o pomoci chudých přednášela v dece za 40 tisíc korun

8. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Vévodkyně Meghan (Zdroj: ČTK)

Meghan Markle oslavila 4. srpna kulaté narozeniny. V ten den předvedla se svou kamarádkou Melissou McCarthy nový charitativní projekt. U fanoušků ale moc ovací nesklidil. Vévodkyně o pomoci lidem bez práce mluvila v dece za téměř 40 tisíc korun.

Dalo by se říct, že Meghan Markle to myslí dobře. Jenom způsob, jakým to sděluje, není moc šťastný. Na své narozeniny představila společně s americkou komičkou Melissou McCarthy novou iniciativu, která zahrnuje 40 aktivistů, sportovců, umělců a světových lídrů. Ti svým čtyřicetiminutovým mentorováním mají napomoci ženám v tísni, především těm, kteří kvůli pandemii covid-19 přišly o práci.

Nápad je to dobrý, ale Meghan o této myšlence mluví ve své luxusní pracovně a na sobě má deku značky Hermes, která stojí více než 37 tisíc korun. “Líbí se mi, že lidem přednáší o návratu na pracoviště, zatímco ona po necelých dvou letech opustila svou práci pro královskou rodinu,” rýpla si do vévodkyně ze Sussexu britská moderátorka Sophie Walsh, která moderuje Today Show.

Poté, co Meghan s princem Harrym odešla do USA, se dušovala, že začne skutečně vydělávat. Miliony se jim ale začaly hromadit díky smlouvám se společnostmi Netflix či Spotify. Pohádkové jmění, do kterého patří “kapesné” od prince Charlese nebo dědictví po Dianě, tak narůstá, aniž by pár musel hnout prstem. Video ale zaujalo ještě něčím. V jednu chvíli se za oknem objevil princ Harry a začal žonglovat. To rozesmálo i samotnou vévodkyni, která do té doby vrhá do kamery jenom perfektně naučené úsměvy.

Celebrity - další články

Doporučujeme