Vévodkyně Meghan slaví 40. narozeniny. Na velkolepém večírku nebudou chybět hvězdní hosté i lokální potraviny

4. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Vévodkyně Meghan. (Foto: Shutterstock)

Na první pohled je její život pohádkou. Bývalá americká herečka si vzala prince Harryho, má s ním dvě děti, ale podle mnohých je to právě ona, která může za spory, které má její manžel se svou rodinou. Meghan Markle rozhodně nepatří mezi nejpopulárnější členy britské královské rodiny. Právě dnes slaví 40. narozeniny.

Vévodkyně Meghan si své kulatiny užije podle zdrojů z jejího okolí užije s nejbližšími na zahradní party ve svém domě v Kalifornii. Největší dárek už ale Meghan dostala v červnu, kdy se jí narodila dcera Lilibet. Ta se přidala k dvouletému Archiemu.

Oslava, na které bude zhruba 65 hostů bude velmi střežena, protože rodina si pečlivě chrání soukromí a se světem sdílí věci zásadně po svém. “Meghan chce maličké shromáždění. Pozvala kolem 65 lidí, jsou to její nejbližší přátelé a rodina,” svěřil se listu Mirror zdroj z okruhu manželů. Z rodiny to bude jen matka Doria, s dalšími příslušníky už několik let nekomunikuje.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Hlavní otázkou tedy je, kdo se do luxusního sídla Harryho a Meghan v Montecitu podívá. Zdroj předpokládá, že na seznamu pozvaných nebude chybět drtivá většina účastníků z Meghanina těhotenského večírku, který proběhl v New Yorku v roce 2019. Tam dorazila třeba tenistka Serena Williams, herec George Clooney s manželkou Amal. O uspořádání večírku se postará hollywoodský plánovač Colin Cowie, který má na svědomí večírky pro Kim Kardashian, Jennifer Aniston a další.

Vybrán je i narozeninový dort. “Harry objednal dort z místní pekárny Posies & Sugar. Hostina se bude skládat z lokálních potravin a vína ze sousedních vinic,” upřesnil zdroj. Oslava v roce 2019 vyšla na zhruba na téměř deset milionů korun a je jisté, že ani tentokrát to nebude levná záležitost.

Meghan se jako herečka neprosadila, její jedinou větší rolí byla postava v seriálu Kravaťáci. Neosvědčila se ani jako členka královské rodiny, a tak se může zaměřit na výchovu svých ratolestí a charitativní činnost, které se s Harrym věnují. Vévodkyně ze Sussexu se u Britů netěší moc velké popularitě. Především poté, co se s Harrym zřekla rolí v královské rodině. Následný rozhovor u Oprah Winfrey, kdy na královské rodině nenechali nit suchou, jim na pověsti nepomohl.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Po něm se stáhla do ústraní a věnuje se hlavně dětem. Harry se snaží napravit vztahy s rodinou, i když je otázkou, zda se mu to podaří. Nedávno oznámil, že na rok 2022 chystá vydání svých pamětí, o čemž ale zapomněl informovat svou babičku, královnu Alžbětu II. Mnozí si navíc myslí, že knihu napíše spíše Meghan.

Celebrity - další články

Doporučujeme