Miluška Bittnerová je maminkou! Porodila dceru Betynku

9. září 2019·Celebrity·Karolína Stránská

V naprostém utajení přivedla herečka a moderátorka rádia Frekvence 1 Miluška Bittnerová na svět dceru Betynku! I když si do poslední chvíle dělala z těhotenství legraci, i u ní se dostavil vlivem hormonů pocit štěstí a prý má neustále slzy na krajíčku.

“Dcera Betynka se narodila ve středu ráno. Ten pocit se nedá slovy popsat. Betynčin tatínek ji přivítal už na porodním sále. Všichni jsme zdraví a jsme rodina,” svěřila nám Miluška.

“Protože kojím, nechtějte po mě víc vyjadřování. Hormonální bouře ze mne udělala přecitlivělého jedince, který má štěstím neustále slzy na krajíčku a přiblblý úsměv,” zavtipkovala humorem sobě vlastním herečka.

“Rodila jsem u Apolináře, operaci vedl fenomenální profesor Pařízek. Moc děkuju za péči.Všichni tam byli fantastičtí,” nemůže si vynachválit personál porodnice Bittnerová. Miminko má se svým partnerem Reném.

Milušku v roli “Blondýny” vedle Jana Krause na chvíli zaskočí moderátorka Jana Knížková. Jakmile to bude možné, Miluška se za mikrofon Frekvence 1 vrátí.

Celebrity - další články

Doporučujeme