Monika Absolonová je hvězdou sociálních sítí. Pěkné afro, smějí se fanoušci

8. listopadu 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: archiv / Facebook Moniky Absolonové

Zpěvačka Monika Absolonová  (43) nedávno nechtěně pořádně pobavila všechny své fanoušky a obyvatele Brna. Ve městě totiž nechala umístit billboard, který má propagovat její speciální vánoční koncert. Rozvržení poutače však vtipným způsobem navázalo na přírodní okolí a vytvořilo umělkyni pořádné afro.

K příležitosti blížících se vánočních svátků si zpěvačka Monika Absolonová naplánovala sérii speciálních koncertů. Na jeden takový plánuje za svými fanoušky zamířit i do Brna, a vypustila proto do světa poutače, které je mají o chystané události informovat.

Ačkoli je design billboardů a plakátů poměrně střídmý, zpěvačka po jejich vylepení nechtěně pořádně pobavila řadu lidí a stala se hvězdou sociálních sítí. Jeden z billboardů byl totiž tak šikovně umístěn, že bujné křoví za ním vytvořilo Absolonové na hlavě cosi mezi pořádným afrem a zelenou beranicí.

Moc se tesim na vanocni koncerty Az do nebes tour 2019! Obzvlast do Brna, kde 1.12.zaciname a jediny tento koncert…

Zveřejnil(a) Monika Absolonová dne Úterý 5. listopadu 2019

Mezi těmi, které náhoda pobavila nejvíce, byla sama zpěvačka. “Moc se těším na vánoční koncerty Až do nebes tour 2019! Obzvlášť do Brna, kde 1. 12. začínáme a jediný tento koncert nebude zcela vánoční, ale i v duchu afroamerické kultury,” napsala na svůj Facebook v úterý a neváhala ani připojit fotku nešťastného billboardu.

Fotografie si všimla i místní média. “Tak to se opravdu povedlo! Největší háro v Brně a širokém okolí vyhrává Monika Absolonová. Gratulujeme a těšíme se na brněnský koncert,” objevilo se ve středu na profilu stránky BRNO today.

Tak to se opravdu povedlo!?Největší háro v Brně a širokém okolí vyhrává Monika Absolonová. Gratulujeme a těšíme se na brněnský koncert.???Foto: Sylvie Gotcha?

Zveřejnil(a) BRNO today dne Středa 6. listopadu 2019

Koncert, který má vánoční turné zpěvačky odstartovat, tak nakonec získal mnohem lepší propagaci, než jakou si Monika Absolonová původně naplánovala.

Celebrity - další články

Doporučujeme