Nejsmutnější Vánoce Andrey Bezděkové. Kráska oplakává tatínka, začala chodit i na terapie

8. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Andrea Bezděková. (Zdroj: Profimedia)

Pro modelku a influencerku Andreu Bezděkovou to budou letos velmi smutné Vánoce. V srpnu zemřel její milovaný tatínek Tomáš, který prohrál boj se zákeřnou nemocí. Modelka se svěřila, že musela vyhledat odbornou pomoc. Informaci přinesl web Extra.cz.

Bývalá Česká Miss roku 2016 Andrea Bezděková má za sebou těžký rok. Na konci srpna zemřel její tatínek a modelka se musela vyrovnat s obrovskou ztrátou. „Do své práce bych se nejradši oblíkla, jako do kabátu. Byla jsem fakt strašně šťastná, že jsem tu práci měla, měla jsem jí hodně a velmi mi to rozptylovalo myšlenky i tu smutnou realitu,” prozradila brunetka. Pozornost tak věnovala své práci, což podle jejího manažera neslo ovoce. „Makám a zlepšuji se. Vzala jsem to z jiného úhlu.”

Přesto se ale rozhodla, že bude pravidelně docházet na terapie, kde s odborníky řeší to, jak pracovat s duševní bolestí. „To, že chodím na terapii, to je něco, co bych doporučila i úplně všem, komu se žádná taková tragédie nestala. Je to velmi příjemná očista duše,” svěřila se kráska, která měla s tatínkem krásný vztah. Byl pro ni jeden z největších životních parťáků.

I když věděla, že je dlouhodobě nemocný a jednou z tohoto světa odejde, na život bez něj se nemohla připravit. „Bylo to velmi smutný, velmi bolestivý a takováhle bolest samozřejmě jen tak nepřebolí. Naštěstí mám kolem sebe spoustu strašně skvělých přátel, se kterými tohle téma mohu otevřít velmi osobně. Není to žádný klouzání po povrchu, takže si myslím, že je fajn o těchhle věcech mluvit a určitě si je prožít,” dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Andrea Bezděková (@andreabezdekova)

Její tatínek zemřel v pouhých 57 letech. Na začátku července se svěřila, že je nemocný, ale nikdo tehdy netušil, že už za měsíc se s ním Andrea a její rodina budou muset rozloučit. „Jednou jsi mi slíbil, že se dožiješ 300 let. Pamatuješ? Co budu vyprávět tvým vnoučatům, až se budou ptát na dědu Bézu? Když jim totiž řeknu pravdu, že jsi byl ten nejlepší táta na světě, že jsi byl gentleman každého kurtu, na který jsi vstoupil, a že tvůj smysl pro humor byl neutichající, budou mít zlomené srdce. Stejně jako mám já,“ napsala tehdy ke společným fotografiím.

Celebrity - další články

Doporučujeme