Neuvěřitelná drzost a troufalost. Královna Alžběta II. se urazila a otálí s návštěvou Harryho a Meghan

25. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Harry a Meghan, ilustrační obrázek (Zdroj: Shutterstock)

Nechat čekat královnu a myslet si, že to projde? Ani náhodou. Alžběta II. byla zvyklá vídat svá pravnoučata prakticky hned po jejich narození. V případě Lilibet je to ale jinak. Holčičku zatím neviděla a Harrymu a Meghan to hodlá pěkně osladit. Informaci přinesl portál Metro.

Takhle dlouho snad královna Alžběta II. na setkání s pravnoučetem nikdy nečekala. Malá Lilibet, kterou Harry s Meghan pojmenovali právě podle královny, se narodila v červnu a vladařka ji zatím viděla jen na fotkách. To by se mělo změnit, protože vévodové ze Sussexu se chystají do Velké Británie.

Královský dvůr se ale na jejich příjezd moc netváří. Portál Metro uvedl, že zdroje z Buckinghamského paláce uvedly, že jde o velkou drzost a neuvěřitelnou opovážlivost, že vévodové nechali královnu čekat více než čtyři měsíce. Je totiž možné, že se urazila.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Harry s Meghan, kteří loni utekli do USA, by se v Londýně rádi ukázali v následujících týdnech. A to i kvůli křtu malé Lilibet, který by se prý měl uskutečnit na hradě Windsor. Není ale jisté, zda jim to královna schválí. “Nároky, které si vévodové ze Sussexu dělají, jsou neuvěřitelné. Vypadá to, že si vůbec neuvědomují, jaké problémy svým chováním způsobili královně, všem dalším příbuzný a celé monarchii,” zní z okolí paláce.

Je jisté, že zdroj narážel hlavně na kontroverzní rozhovor s Oprah Winfrey. Nikdo tak neví, kdy královna malou Lilibet uvidí a zda se to vůbec stane. Harry s Meghan si možná budou sypat popel na hlavu, co svým chováním ještě způsobili.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Celebrity - další články

Doporučujeme