Ondřej Sokol ukázal fotky z mládí. Fanoušky ale nejvíc pobavila reakce jeho partnerky

8. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Moderátor a herec Ondřej Sokol. (Foto: se souhlasem Ondřej Sokol)

Řada z nás využila současnou karanténu k tomu, aby se pustila do pořádného jarního úklidu a prošla své zapomenuté poklady. Přesně to udělal také herec a režisér Ondřej Sokol (48), který díky tomu objevil své staré indexy z vysokých škol. Ačkoli staré snímky v nich řadu fanoušků pořádně pobavily, skutečnou hvězdou se pro ně stala Sokolova výrazně mladší partnerka.

Herec, moderátor a režisér Ondřej Sokol (48) podobně jako většina z nás zůstává v posledních týdnech hlavně doma. Čas mezi čtyřmi stěnami se rozhodl využít k pořádnému jarnímu úklidu a podle svých slov to vzal skutečně od podlahy. Díky třídění věcí nakonec objevil i své staré indexy z doby, kdy studoval na DAMU a FAMU.

“Dobrý večer všem. Za další pozitivum karantény jsem pokládal to, že hodně uklízím… Před chvílí jsem objevil na dně jednoho ze šuplíků své indexy z DAMU a z FAMU,” pochlubil se bavič na sociálních sítích.

 

View this post on Instagram

Dobrý večer všem… Za další pozitivum karantény jsem pokládal to, že hodně uklízím… Před chvílí jsem objevil na dně jednoho ze šuplíků své indexy z DAMU a z FAMU. Když jsem se šel pochlubit @nikolsantava že mám důkaz, že jsem opravdu studoval dvě vysoké školy, odpověděla, že podle fotek jsem na DAMU chodil za Protektorátu, a že FAMU místo mě studoval nějaký albánský terorista… ?????? #damu #famu #uklizetsenevyplaci #NEŽILJSEMZAHITLERA #stejnejimiluju

A post shared by Ondřej Sokol (@sokolondrej) on

“Když jsem se šel pochlubit Nikol, že mám důkaz, že jsem opravdu studoval dvě vysoké školy, odpověděla, že podle fotek jsem na DAMU chodil za Protektorátu, a že FAMU místo mě studoval nějaký albánský terorista,” popsal, jaká reakce přišla od jeho o 21 let mladší partnerky Nikoly. A nakonec to byla právě slova jeho přítelkyně, co fanoušky pobavilo nejvíc.

View this post on Instagram

Nějak je ta karanténa čím dál náročnější… Pro všechny…. ? Držte se!!!!! ?

A post shared by Ondřej Sokol (@sokolondrej) on

Celebrity - další články

Doporučujeme