Ornella Koktová ukázala své druhé miminko. Malý Sven je prý absolutní pohodář

23. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / ornellakoktova

Ornella Koktová (27) má na prvním místě svou rodinu. Prvního dubna se stala dvojnásobnou maminkou, a současné chvíle si proto velmi užívá. Na sociálních sítích se pochlubila, jaký je malý Sven hodné miminko, a zveřejnila i několik fotografií. 

Ornella a Josef Koktovi jsou na své syny náležitě hrdí. Nedělá jim proto problém na sociálních sítích ukázat i snímky z rodinného alba. Prvního dubna přibyl k sedmiletému Quentinovi mladší Sven a celá rodina si teď zvyká na to, že je čtyřčlenná.

“Musím říct, že to, jaký je Sven pohodář, jsem vážně nečekala. Ve 22:30 nakrmen a ve 4:30 se pomalu probouzí jemným vrněním, že má hlad… My s Pepou jsme se budili víc, protože jsme neustále kontrolovali jestli je OK,”napsala hrdá máma po první noci, kterou se Svenem strávili doma.

“Po krmení znovu usnul a probudil se až kolem 9 ráno! Prostě totální šoking. Quentinek se první 3 měsíce budil někdy i po hodině. To bylo teprve rodeo,” zavzpomínala Koktová.

Máma na mateřské se přitom rozhodně netají tím, že je pro ni rodinné štěstí na prvním místě. “Největším štěstím v životě je narození našich dětí,” svěřila se 1. dubna.

Celebrity - další články

Doporučujeme