Polonahý tanec i videa s umělým miminkem. Fanoušci se bojí o Britney Spears

14. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Britney Spears (Zdroj: Shutterstock)

Britney Spears je po třinácti letech volná a může si užívat svobody, jak je jí libo. Zpěvačka se nejprve zasnoubila a odmlčela se od sociálních sítí. Nyní na instagramu opět provokuje sexy tanečkem. Z něj jsou ale fanoušci trochu rozpačití.

Britney Spears v poslední době září štěstím. Pro třinácti letech se zbavila kompletní kontroly svého otce Jamieho, s partnerem Samem Asgharim oznámili zásnuby, pořídili si štěňátko a vyrazili na luxusní dovolenou. Zpěvačka je teď zkrátka v dobré psychické podobě.

Navíc se rozhodla, že rozjede novou kariéru a vrhla se na psaní knihy s detektivní zápletkou. A jak je jejím dobrým zvykem, na instagramu se pochlubila sexy tanečkem. “Rudá,” okomentovala video příspěvek. Na něm je zachycena v krajkovém rudém prádle, černých lodičkách a pruhovaných punčových kalhotách. S nimi si pohrává a svůdně si je svléká.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

To, že je to svůdné, si ale zřejmě myslí jen sama Britney. Fanoušci jsou jiného názoru. “Co to znamená?” ptali se někteří. “Ale ne, zlatíčko, co to děláš?” naznačovali. Pár z nich si myslí, že Britney takto oslavuje svou nově nabytou svobodu. “Ano! Svoboda,” radovali se spolu s ní.

Starosti přidělala i videem s umělohmotnou panenkou. Tvrdí, že miminko se jmenuje Brannan a prý je to holčička. Jsou si velmi podobné a její pokojíček je moc hezký. Někteří fanoušci si myslí, že Britney tímto naznačuje těhotenství, další video vnímají jako vtípek, ale najdou se i tací, kteří se ptají, zda je zpěvačka opravdu při smyslech. “Věk je jen číslo. Dospět byla ta nejhloupější věc, jakou jsem kdy udělala. Hrajme si,” vyzvala fanoušky bývalá popová princezna.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Celebrity - další články

Doporučujeme