Před svatbou se »nechal vylepšit«: Moderátor Evropy 2 popsal, proč se rozhodl pro plastickou operaci

22. dubna 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se souhlasem Petra Říbala

Nejen ženy prožívají trápení kvůli svému vzhledu. Také řada mužů s pozitivním vztahem ke svému tělu dennodenně bojuje a čím dál víc se jich rozhodne své potíže řešit s pomocí estetické medicíny. Jedním z nich byl i moderátor Evropy 2 Petr Říbal (35). Ten se před blížící se svatbou svěřil do ruku chirurgů, aby se už nikdy nemusel trápit se svým nosem. 

Moderátor Evropy 2 sice nízkým sebevědomím netrpí, jako snad každý měl ale i on na svém těle drobnost, která ho dlouhodobě trápila. Rozhodl se proto vzít věci do vlastních rukou a s pomocí chirurgů problém jednou provždy vyřešil.

“Měl jsem na nose takový mini výrůstek. On někdy při focení nebo na videu házel ‘ošklivý’ stín, což mě štvalo a tak jsem se rozhodl, že si ho nechám odstranit,” prozradil Petr pro Frekvenci 1.

Žádné drastické změny se ale Petrovi fanoušci obávat nemusejí. “Jak říká Bohůš v Kurvahošigutntág – co by to bylo za chlapa bez pořádného frňáka? Tak nebojte, frňák budu mít pořád stejný, velký… jen bez hrbolku,” vzkázal jim přes sociální sítě.

Jak přiznává, svou roli v rozhodnutí podstoupit zákrok hrála i blížící se svatba. Svou nastávající Míšu Hávovou by si měl brát letos v létě a tak není divu, že si chce veselku užít v klidu a nestresovat se, jaké neplechy zase hrbolek na nose mohl na snímcích napáchat. Moderátor se po menším zákroku cítí dobře a v pátek už plánuje zase vysílat.

View this post on Instagram

A post shared by Petr Říbal (@petrribal)

Celebrity - další články

Doporučujeme