Princezna Diana znovu ožívá: Na filmovém plátnu ji ztvární Kristen Stewart. Podívejte se na tu podobu!

31. ledna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

herečka Kristen Stewart jako prinzecna Diana Spencer. (Foto: Instagram kristenstewart.officeal)

Když filmoví producenti oznámili, kdo bude hrát ve filmovém dokumentárnám snímku o Dianě samotnou princeznu zvedla se u fanoušků vlna nevole. Veřejnosti přišlo, že herečka Kristen Stewart se vůbec Dianě nepodobá. Opak je ale pravdou. Herečka zveřejnila první snímky z filmu Spencer a jakoby princezně z oka vypadla. Přesvědčte se sami!

Kristen Stewart se s fotografií pochlubila na Instagramu. Fanoušci tak nemohli uvěřit svým očím, jak se mladá herečka najednou princezně podobá. “Trvalo mi dlouho, než mi došlo, že je na fotografii Kristen a ne Diana,” napsal jeden z uživatelů do komentářů.

Spencer bude dokumentovat život zesnulé princezny na počátku 90. let, v době jejího odloučení pd prince Charlese. Zatím není jasné, kdo bude hrát prince Charlese a jejich dvě děti – Williama a Harryho.

View this post on Instagram

A post shared by Kristen Stewart⚕️ (@kristenstewart.officeal)

“Spencer je ponorem do emocionálního představování toho, kdo byla Diana v rozhodujících chvílích jejího života. Jde o její fyzické ztvrzení, které začíná právě jejím křestním jménem: Spencer. je to pro ni hrozně snadné vrátit se k sobě, protože Diana se snaží držet toho, co pro ni znamená jméno Spencer,” uvedla herečka pro Ladbible.com.

Aktuálně se začíná natáčet v Německu a bude následovat přesun do Velké Británie. Film by měl vyjít v roce 2021. Přesné datum premiéry ale zatím nebylo stanoveno.

Celebrity - další články

Doporučujeme