Přirozená a bez příkras. Lady Gaga ukázala nahý hrudník i obličej bez make-upu

8. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Lady Gaga. Foto: Shutterstock

Asi málokterá současná hvězda je tolik proslulá extravagantními kostýmy, jako právě Lady Gaga (35). Ještě před pár lety fanoušci pomalu ani nevěděli, jak popová diva vlastně vypadá. Teď ale čím dál častěji sází na přirozenost a dokázala to i novým videem na svém instagramu. 

Zpěvačka, skladatelka a držitelka Oscara Lady Gaga je nerozlučně spjatá s velmi extravagantní módou. V posledních letech už se ale drží čím dál více zpátky a učí se pracovat na lásce k sobě samé, bez příkras a kostýmů. Součástí jejího sebepřijetí je i odhalování své přirozené schránky fanouškům a veřejnosti.

Na svém instagramovém profilu zveřejnila ve středu 7. července video tak, jak ji pánbůh stvořil. Účet sleduje téměř 50 milionů uživatelů, ukázat se proto bez make-upu a bez trička chtělo určitou dávku odvahy. “Ať vaše srdce září jako slunce,” vzkázala všem.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Zpěvačka, která přežila znásilnění, deprese i sebepoškozování, se dnes již černými kapitolami ze svého života netají. Dělá to ale hlavně kvůli svým fanouškům, z nichž mnozí si procházejí něčím podobným, jako kdysi ona.

“Neříkám svůj příběh pro sebe samou, popravdě je velice těžké toto říkat nahlas, a stále se za mnoho z toho stydím. Jak mám lidem vysvětlit, že se cítím takhle hrozně, i když mám určitá privilegia, peníze a moc? Neříkám svůj příběh proto, aby mě někdo litoval. Já jsem v pohodě, ale chci otevřít své srdce ostatním tím, že se svěřím. Já jsem si tím prošla a další potřebují pomoct. Tohle je součástí mého léčení, mluvit o tom,” svěřila se umělkyně v rozhovoru se  světoznámou Oprah Winfrey.

Celebrity - další články

Doporučujeme