První školní den z pohledu celebrit. Kdo vedl dítko do školy či školky?

2. září 2022·Celebrity·Redakce

Dcera Marty Jandové a Renáta Czadernová s dcerami. (Foto: se souhlasem M. Jandová/R. Czadernová)

I děti slavných 1. září usedly do školních lavic nebo šly poprvé do školky. Jak takový den probíhal u těch nejznámějších hvězd? S tím se Klus, Boho, Jandová či Hejlík pochlubili na instagramu.

Marta Jandová

Zpěvačka a moderátorka Frekvence 1 vedla ve čtvrtek do školy dceru Marušku. Na cestu jí nafoukla trs modro-zelených balónků, aby měla to poněkud zamračené ráno o trošku veselejší. “A hurá do školy. Milí kamarádi, rodiče, prarodiče, tety, strejdové, sousedi… Držte se. Hlavu vzhůru. Už jen 10 měsíců a budou zase prázdniny,” napsala k zveřejněné fotografii na instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Marta Jandová – Zpěvačka (@marta.jandova)

Tomáš Klus

Oblíbený zpěvák Tomáš Klus ve čtvrtek vedl rovnou dvě ze tří dětí do školy. A to dceru Josefínu a syna Alfréda. Ke snímku na instagram pak napsal: “Zářivý start všem hvězdám našich životů přejem. Kde jsou ty miminka?”

View this post on Instagram

A post shared by Tomáš Klus (@tomas_klus)

Renáta Czadernová

Ráno ve znamení prvního školního dne bylo i u moderátorky Renáty Czadernové. Ta vypravovala své dvě malé holčičky, Káju a Adélku do školky. Na tu starší pak čeká za rok už školní lavice. “Rostou jako z vody… poslední rok máme doma dvě “školkačky”, za rok škola… Chtělo to fotky do rodinného alba,” sdělila na instagramu. Bohužel dcery nechodí do stejné mateřinky, a tak musela moderátorka absolvovat dvě cesty.

View this post on Instagram

A post shared by Renáta Czadernová (@renata.czadernova)

Jitka Boho

Velká radost byla ráno i u modelky Jitky Boho. Její dcera Rosálie šla do první třídy a na cestu si kromě aktovky vzala i oblíbenou plyšovou hračku. “Co na to říct, jsem dojatá. Velký to den! Už je z ní školačka. Ať se Ti daří, Rosálko moje,” dodala na sociální síti.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA BOHO (@jitkaboho)

Lukáš Hejlík

U Hejlíků vypravili poprvé do školy syna Vojtu. “Je tam! Fotka asi ukazuje, kdo byl v noci víc nervózní (a ráno oteklej). Ale Vojta byl fakt v klidu. Předali jsme ho průvodcům, ani nás nepozdravil na rozloučenou. My na jednu stranu hysteričtí rodiče, na druhou stranu jsme strašně rádi, že se nám podařilo dostat Vojtu na školu, která je otevřená,” uvedl Lukáš Hejlík k fotografii, na které se s manželkou Veronikou a synem objímají.

View this post on Instagram

A post shared by Lukáš Hejlík / Gastromapa (@lukashejlik)

Celebrity - další články

Doporučujeme