Roman Vojtek čeká první miminko s novou manželkou. Těhotenství tajili půl roku

16. července 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / vojtkova.petra

Roman Vojtek (48) s manželkou Petrou (32) překvapili fanoušky, když z čista jasna oznámili, že se již brzy jejich rodina rozroste. Půl roku se jim totiž podařilo utajit Petřino těhotenství - nyní už se však rozhodli jít s pravdou ven. 

Herecká dvojice Roman a Petra Vojtkovi tajili těhotenství dlouhých šest měsíců. Když už ale čím dál kulatější bříško nešlo už déle skrývat, rozhodli se krásnou novinku oznámit světu.

“Tak si nás tam nahoře vybrala jedna dušička. Už se na Tebe moc těšíme, děťátko naše a budeme Ti dávat takovou lásku, díky které si teď tak spokojeně u mamky hovíš. Peti, miluju Tě, jsi má láska a já jsem šťastný chlap,” napsal Vojtek ve čtvrtek na svůj Instagram a připojil dojemné fotografie své těhotné manželky.

View this post on Instagram

Tak si nás tam nahoře vybrala jedna dušička ? Už se na Tebe moc těšíme, děťátko naše a budeme Ti dávat takovou lásku, díky které si teď tak spokojeně u mamky hovíš ❤️ Peti, miluju Tě, jsi má láska a já jsem šťastný chlap ? @vojtkova.petra #happy #tehotenstvi #6mesic #vsechnovcajku #vojtkovivakci

A post shared by Roman Vojtek (@roman.vojtek) on

Vlastní vyjádření zveřejnila i Vojtková. “Už teď tě milujeme nekonečnou láskou. Děkujeme vesmíru a Boží lásce, že nás potkalo takové štěstí. Miluji Tě, Romane. …Už to ani nejde schovat, tak jsme šťastní, že se s vámi o tuto radostnou zprávičku můžeme podělit,” napsala nastávající maminka.

View this post on Instagram

Už teď tě milujeme nekonečnou láskou❤️ Děkujeme vesmíru a Boží lásce, že nás potkalo takové štěstí❤️ Miluji Tě @roman.vojtek …Už to ani nejde schovat?, tak jsme šťastní, že se s vámi o tuto radostnou zprávičku můžeme podělit? #vojtkovivakci #6months #andel #laska #zazrak #love #angel #miracle #pregnant #pregnantphoto #pregnantphotography

A post shared by Petra Vojtková (@vojtkova.petra) on

Roman Vojtek už má z předchozího manželství dceru Editu (10) a syna Benedikta (5). S expartnerkou Terezou (40) se rozešel právě během jejího druhého těhotenství, oběma dětem se ale podle svých slov snaží věnovat na maximum. Pro Petru Vojtkovou bude nové miminko její první.

Celebrity - další články

Doporučujeme